loader

Universitatea Danubius din Galati in parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania U.S.A. lanseaza un Executive MBA dedicat zonei de Est a Europei

Universitatea Danubius lanseaza, in premiera pentru universitatile private din centrul si estul Romaniei, un program de Executive MBA, in parteneriat cu Universitatea Arcadia din Pennsylvania.

Cel mai nou si intensiv program de International MBA dedicat managerilor de top si antreprenorilor din Romania si din jumatatea de est a Europei care pune accent pe o noua viziune globala indispensabila mediului economic actual.

 

Programul international de administrare a afacerilor, oferit de Universitatea Arcadia in parteneriat cu Universitatea Danubius, are la baza un principiu revolutionar pentru segmentul specializarilor postuniversitare si anume acela de amortizare a investitiei prin intermediul notiunilor care se pot aplica imediat ce sunt parcurse in cadrul modulelor de curs.

 

Programul de International MBA oferit de Universitatea Arcadia este concentrat pe durata unui an, fiind unul dintre cele mai intensive din regiune si este destinat atat managerilor de top, cat si mediului antreprenorial, tinand cont de necesitatile pietei si de faptul ca acest segment de profesionisti este preocupat de managementul eficient al timpului.

 

Deschiderea din estul Europei, alaturi de prezenta in Franta, Singapore si Statele Unite ale Amercii, ne ofera o noua perspectiva, mai ales pentru ca in zona Europei de Est managerii ajung in pozitii de top management mai repede, in medie cu sapte ani, decat omologii din Statele Unite. Acest lucru accentueaza nevoia unei baze solide de informatii care sa ii ghideze in ascensiunea lor ierarhica si sa le ofere, in acelasi timp, oportunitatea de a aplica imediat informatiile si experientele acumulate prin acest program de International MBA, astfel incat sa dobandeasca un real avantaj competitiv.” a declarat Prorectorul Universitatii Arcadia, Dr. Steve O. Michael, care ocupa pozitia de vicepresedinte al Departamentului International de Relatii Academice.

 

Pentru prima oara in estul Romaniei, o universitate vine cu o oferta educationala ce se adreseza profesionistilor care isi doresc sa acceseze un nivel de intelegere globala, oferit de profesori cu experienta internationala. Un astfel de program pune Romania pe harta marilor centre educationale, nu doar in zona de Sud-Est a Europei, ci si in zona Asiei. Acest program MBA democratizeaza accesul la informatii pe care cursantii le pot aplica imediat, iar acest lucru se traduce in performanta imediata.” a declarat Andy Pusca, Rector al Universitatii Danubius.

 

Programul International MBA oferit de Universitatea Danubius in parteneriat cu Universitatea Arcadia cuprinde 10 module de curs, dintre care unul este acela de experienta internationala, sustinute de profesori cu anvergura internationala, care provin din diferite culturi de afaceri, de la cultura asiatica la cea europeana si americana.

 

 

De asemenea, la inceputul anului 2013, pentru dezvoltarea educatiei de business, Universitatea Danubius a infiintat Danubius International Business School (www.dibs.ro) care ofera, impreuna cu Arcadia University (SUA),  programul  International MBA pentru Europa Centrala si de Est.

 

Avand un numar de peste 3000 de studenti anual, Universitatea Danubius (www.univ-danubius.ro) este singura universitate privata din Romania prezenta in Ghidul Excelentei, editia 2012, publicata de Cambridge University (www.cusu-excellence.org).

 

Fondata in 1853, Universitatea Arcadia (www.arcadia.edu) este plasata de raportul U.S. News & World Report in topul celor mai bune 35 de universitati din Nordul Statelor Unite ale Americii. Totodata, Universitatea Arcadia este cotata ca fiind numarul 1 in Statele Unite pentru programele de studiu internationale (study abroad).

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL