loader
Tranzactii de 3,5 milioane RON realizate de utilizatorii Sodexo Pay si Apple Pay in ultimele 60 de zile

Tranzactii de 3,5 milioane RON realizate de utilizatorii Sodexo Pay si Apple Pay in ultimele 60 de zile

Sodexo este singurul furnizor de beneficii extra-salariale din Romania care ofera solutii mobile de plata utilizatorilor platformelor Android si Apple

In ultimele doua luni, 10% din totalul utilizatorilor de carduri Sodexo au trecut la sistemele de plata mobila, realizand tranzactii in valoare totala de 3,5 milioane de RON. Sodexo Romania a oferit utilizatorilor platformelor Android si Apple posibiltiatea platilor mobile pentru toate produsele Sodexo – Gusto, Cadou, Cultura, Turist.

Utilizatorii pot descarca gratuit aplicatia Sodexo atat pe dispozitivile Android cat si Apple, marcand astfel o premiera pe piata locala a furnizorilor de beneficii extra-salariale unde Sodexo este singurul care ofera ambele solutii mobile de plata.

“Sodexo Romania a atins o rata de digitalizare de 70% pentru tichetele sale de masa, totalizand un million de utilizatori care au facut trecerea catre cardul Sodexo. Orase precum Timisoara si Sibiu inregistreaza un nivel de digitalizare si mai mare, de 80%, aratand interesul angajatilor din Romania pentru solutiile digitale. Cu Apple Pay si Sodexo Pay, Sodexo Romania face urmatorul pas in dezvoltarea sistemelor de plata mobile, fiind totodata recunoscuti cu un premiu pentru eforturile noastre”, a declarat Sven Marinus, CEO Sodexo Pass Romania.

Utilizatorii Sodexo au acces la o retea de parteneri ce numara 30.000 de locatii, restaurante, cafenele, fast-food-uri, magazine pentru cadouri, librarii, pensiuni, hoteluri si agentii de turism, unde pot utiliza cardurile Sodexo.

Sodexo Pay, aplicatia gratuita dezvoltata pentru utilizatorii Android a fost lansata anul trecut in luna octombrie, Sodexo devenind astfel primul emitent de carduri si vouchere din Romania care ofera un sistem de plata mobila utilizatorilor de Android.

Aplicatia Apple Pay a fost lansata in decembrie 2019 si ofera utilizatorilor de iOS o metoda sigura si simpla de a plati rapid si convenabil folosind cardurile Sodexo.

Despre Sodexo Romania

Sodexo Romania este parte a Grupului Sodexo, lider mondial în domeniul serviciilor pentru calitatea vieții. Compania activează pe piața din România de peste 20 de ani, oferind companiilor o gamă complexa de beneficii extra-salariale pentru angajați. Peste 30.000 de companii si 2 milioane de angajați utilizeaza deja produsele Sodexo.

Autori

foto
SODEXO PASS ROMANIA SRL