loader

Tradeville lanseaza ETF World, o platforma pentru investitii in toata lumea

Tradeville, lider de piata in tranzactionarea online din Romania, lanseaza ETF World, o platforma care ofera acces, pentru inceput, la peste 80 de fonduri de investitii din toata lumea.

Investitorii pot tranzactiona unitati de fond, care le ofera expunere pe actiuni din domenii specifice, regiuni geografice sau industrii ale anumitor state, avand informatiile disponibile intr-o singura platforma, simpla, accesibila si prietenoasa, inclusiv pentru cei mai putin familiarizati cu piata de capital.

 

„ETF World este cel mai nou rezultat al strategiei Tradeville de a-si diversifica instrumentele, astfel incat sa raspunda nevoilor unui public cat mai larg, nu doar ale investitorilor experimentati. Prin aceasta noua platforma ne dorim sa venim in sprijinul celor care isi doresc sa investeasca in pasiunile lor, in ideile lor, in domeniile pe care le cunosc cel mai bine, fara ca acestia sa aiba nevoie de cunostinte avansate cu privire la bursa si activitatea de tranzactionare. ETF World ofera o gama foarte diversa de alternative de investitii, prin care acum, indiferent de preferinte, oricine poate gasi un fond de investitii perfect adaptat propriilor cerinte si interese,” a declarat Ovidiu Dumitrescu, CFA, Director General Adjunct al Tradeville.

 

Platforma ETF World reuneste peste 80 de fonduri tranzactionate (ETF), care sunt specializate fie pe anumite state (India, China, Brazilia, etc.), regiuni sau categorii de piete (piete emergente, piete dezvoltate, etc.), sau chiar pe anumite domenii (software, imobiliare, sanatate, telecom, biotehnologie, etc.). Lista de ETF-uri va creste, in functie de interesele manifestate de clienti sau viitori clienti si de domeniile de interes ale acestora.

 

Principalul avantaj al investitiilor in aceste instrumente este acela ca ofera expunere pe mai multe companii si / sau fonduri dintr-o anumita categorie (regiune geografica, domeniu de activitate, etc.), ceea ce reduce riscurile, fiind astfel o alternativa pentru cei care nu au un grad ridicat de cunostinte despre investitii. Este, in acelasi timp, si o optiune viabila pentru investitorii pasivi.


Un exemplu este ETF World Tech, atractiv in special pentru cei pasionati de tehnologie, intrucit cumparand o singura unitate de fond, clientul obtine expunere pe actiunile celor mai mari companii din lumea IT&C, precum Apple, Microsoft, Facebook sau Google. Cei pasionati de cultura asiatica si care cred ca Asia poate fi o regiune cu potential pot gasi ETF-uri dedicate exclusiv pietelor din China, Japonia, Taiwan sau Coreea de Sud. In acelasi timp, platforma ETF World ofera oportunitati de investitii in cele mai variate domenii, de la biotehnologie (Regeneron Pharmaceuticals, Biomarin Pharmaceuticals, etc.) la divertisment (Walt Disney, Time Warner, Twenty-first Century Fox, etc.).

 

Mai multe informatii, precum si oferta integrala de investitii in fondurile ETF World, pot fi accesate pe pagina web www.etfworld.ro.
 

Autori

foto
TRADEVILLE SA