loader
TBI Bank incheie parteneriat cu Spotawheel pentru a-i ajuta pe clientii din Romania si Grecia sa-si cumpere mai usor o masina

TBI Bank incheie parteneriat cu Spotawheel pentru a-i ajuta pe clientii din Romania si Grecia sa-si cumpere mai usor o masina

Printre obiectivele TBI se numara facilitarea accesului la produse si servicii, in special pentru tineri, prin intermediul BNPL

Toate produsele devin din ce in ce mai scumpe, iar o achizitie substantiala, cum ar fi o masina, devine o povara financiara. TBI Bank, cel mai mare furnizor de Buy Now Pay Later (BNPL), ii ajuta pe clientii din Romania si Grecia sa gaseasca o metoda alternativa de finantare pentru cumpararea unei masini prin parteneriatul cu Spotawheel, o platforma de masini second-hand cu una dintre cele mai rapide cresteri din Europa.

Achizitionarea unei masini second-hand se poate realiza acum mai simplu si mai rapid, cu ajutorul solutiei BNPL a TBI Bank, care a fost conceputa special pentru a facilita platile pentru produse si servicii. TBI a fost prima companie din Romania si Grecia care a permis achizitionarea de automobile intr-un mod digital, adaugand flexibilitate la plata acestora si oferind clientilor posibilitatea de a esalona ratele pe o perioada de timp la alegere, pentru a-si procura propriul mijloc de transport. Este foarte simplu si permite achizitia fara utilizarea unui card de credit sau a unui depozit de garantie.

Printre obiectivele TBI se numara facilitarea accesului la produse si servicii, in special pentru tineri, prin intermediul BNPL. Lucrand in aceasta directie strategica, suntem foarte bucurosi sa lucram cu Spotawheel, nu numai pentru ca garanteaza calitatea, ci si pentru ca suntem doua companii inovatoare. Datorita ideilor noastre creative si serviciilor digitale, interactiunea cu clientii nostri este mai eficienta”, spune Kostantinos Tovil, Market Leader, TBI Bank, Grecia.

Parteneriatul bancii cu Spotawheel aduce un plus de valoare nu doar datorita modelului flexibil de plata, ci si datorita faptului ca siguranta si calitatea autoturismul ales pentru achizitie sunt garantate.

Clientii interesati pot sa viziteze site-ul Spotawheel, sa navigheze pana gasesc autoturismul care sa le satisfaca nevoile si sa calculeze simplu si rapid rata din planul de plata in functie de orizontul de timp si de pretul masinii. Procesul de aprobare este la fel de simplu ca finalizarea achizitiei, care are loc intr-un mediu complet securizat.

Parteneriatul dintre TBI Bank si Spotawheel nu este activ doar in Romania, ci si in Grecia, unde ambele companii functioneaza cu succes. Reteaua TBI Bank numara deja peste 15.000 de comercianti din diverse domenii, printre care dealeri auto si moto, electronice, servicii medicale, magazine de mobila si multe magazine online.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o banca de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est si lider BNPL in regiune, care se adreseaza consumatorilor, comerciantilor si IMM-urilor, oferind finantare si servicii suplimentare integrate prin intermediul unei retele largi de canale si platforme "phygitale". In prezent, opereaza in Bulgaria, Romania, Grecia, Germania si Lituania. Prin diverse canale digitale, o retea proprie de 300 de sucursale si parteneriate de incredere cu circa 15.000 de comercianti si retaileri mici si mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienti in 2021 si a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul sau de afaceri de succes si abordarea orientata spre client au dus la transformarea sa intr-una dintre cele mai profitabile si eficiente banci din Europa de Sud-Est.

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI