loader
Serviciile Schneider Electric dedicate centrelor de date imbunatatesc eficienta operationala cu pana la 15% si reduc riscurile

Serviciile Schneider Electric dedicate centrelor de date imbunatatesc eficienta operationala cu pana la 15% si reduc riscurile

Noua abordare digitalizata a operatiunilor pentru aplicatii critice imbina un proces controlat de software cu operatiuni la fata locului 24x7 si asistenta de la distanta

  • Personalul cu experienta, ajutat de instrumente digitale de noua generatie, contribuie la reducerea erorilor umane si la cresterea disponibilitatii echipamentelor
  • Management pe tot ciclul de viata al echipamentelor IT,  pentru economii de cheltuieli - atat de capital, cat si operationale

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, isi extinde portofoliul de solutii pentru centrele de date prin introducerea versiunilor imbunatatite si digitalizate ale ofertelor sale, dedicate aplicatiilor critice de Cloud & Servicii sau operatorilor de mari centre de date. Aceste noi oferte fac din Schneider Electric un lider in operatiunile digitalizate pentru centre de date, precum si o sursa unica de servicii dedicate aplicatiilor critice, de la echipamentele IT pana la infrastructura.

Proces controlat de software cu management 24x7

Noua abordare digitalizata a operatiunilor pentru aplicatii critice imbina un proces controlat de software cu operatiuni la fata locului 24x7 si asistenta de la distanta. Beneficiile pentru clienti includ:

• Eficienta operationala crescuta: implementarea in mediile reale ale clientilor a dus la imbunatatiri ale eficientei operationale cu pana la 15%.

• Risc mai scazut si timp de functionare maxim: personalul calificat opereaza si intretine centrul de date utilizand instrumente digitale eficiente, pentru a asigura standardizarea proceselor si a reduce riscul erorilor umane.

• Planificare IT eficienta: fluxurile de lucru sunt sprijinite de o expertiza centralizata pentru gestionarea intregului ciclu de viata al echipamentelor IT.

Operatiunile digitalizate reduc riscurile

La Schneider Electric, credem ca digitalizarea operatiunilor in centrele de date va avea ca rezultat un risc redus al erorilor umane, o eficienta imbunatatita, economii de costuri si o transparenta sporita in centrele de date de pe tot globul, pe care le operam pentru clientii nostri”, a declarat Anthony DeSpirito, Vice President/General Manager of Data Center Operations, Schneider Electric. „Ca singur furnizor pentru toate operatiunile critice din centre de date atat din spatiul IT cat si pentru restul spatiilor, Schneider Electric elimina delimitarile frecvent intalnite intre personalul operational si cel IT si reduce riscurile.”

China Unicom este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din lume, oferind servicii cloud ca raspuns la cererea mare pe acest segment. China Unicom a ales sa externalizeze serviciile on-site de operatiuni critice pentru doua dintre spatiile sale, catre Schneider Electric. In prezent, peste 100 de experti Schneider opereaza doua dintre centrele mari de date ale China Unicom.

Solutia Schneider Electric personalizata pentru spatiile cu operatiuni critice ne-a permis sa facem imbunatatiri semnificative in materie de functionare, mentenanta, precum si de control al riscurilor, realizand un procent de functionare de 100% a instalatiilor”, a declarat Kang Nan, General Manager of Operations and Services Department, China Unicom. „Am redus in mod eficient consumul de energie, economisind pana la 30% din costuri.”

O oferta personalizata pentru a indeplini cerinte specifice de spatiu sau de business

Operatiunile pentru centre de date din spatii critice reprezinta o oferta personalizata, cu preturi in functie de marimea spatiului, de numarul de active si de serviciile optionale selectate. Oferta include:

· Functionarea infrastructurii 24x7 si mentenanta; Pregatire si reactie imediata in situatii de urgenta

· Managementul si supravegherea furnizorilor

· Planificare zilnica si monitorizare, managementul modificarilor si optimizarea continua a sistemelor

· Design-ul infrastructurii centrelor de date pentru planificarea strategica a capacitatii hardware IT, optimizarea consumului de energie si racire, monitorizarea operatiunilor de zi cu zi

· Amplasarea rack-urilor - inclusiv instalarea, mutarea, adaugarea, modificarile si dezafectarea echipamentelor IT

· Suport tehnic la fata locului, identificarea si rezolvarea erorilor, mentenanta

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL