loader

Seminar Bucuresti, 5 martie – Romania, hub logistic in Europa

Organizatiile The European Gateways Platform (EGP), NL Agency Ministry of Economic Affairs, Ambasada Regatului Tarilor de Jos, Comunitatea Olandezo Romana, Camera de Comert Olandezo- Romana si BlissRomania organizeaza cea de-a 7-a editie a Conferintei de Logistica ce va avea loc in Romania, la Bucuresti., pe 5 martie.

In ultimii 6 ani s-a discutat mult despre posibilitatile Romaniei de a deveni Poarta Estica de Comert a Europei. Conferinta de anul acesta se va concentra pe ce s-a obtinut deja si ce mai este inca de facut pentru a deveni intr-adevar Poarta Estica de Comert a Europei. Va invitam sa va alaturati discutiilor noastre cu privire la provocarile si realizarile in acest demers.

 


Multi antreprenori si politicieni si-au confirmat deja participarea si asteapta cu nerabdare sa discute cu dumneavoastra viitorul Romaniei ca Poarta Estica de Comert a Europei.


In prima parte a zilei va oferim o conferinta interactiva si, asa cum v-ati obisnuit deja, dupa amiaza va oferim mai multe mini-seminarii unde vor fi supuse dezbaterii problemele de zi cu zi pe care le intampinati in afaceri.

 

Detaliile evenimentului, agenda si inscrieri le puteti regasi pe site-ul oficial: http://blissromania.ro/ro/romania-on-track-to-become-the-eastgate-trade-hub

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL