loader
SAS Analytical Solutions: Companiile care utilizeaza Inteligenta Artificiala realizeaza economii importante, reusesc sa propuna clientilor cele mai bune servicii in timp real si inoveaza mai rapid

SAS Analytical Solutions: Companiile care utilizeaza Inteligenta Artificiala realizeaza economii importante, reusesc sa propuna clientilor cele mai bune servicii in timp real si inoveaza mai rapid

Majoritatea managerilor din marile companii afirma ca doresc sa utilizeze instrumente avansate de analiza a datelor pentru a ramane competitivi, potrivit unui studiu realizat de compania SAS.

Majoritatea managerilor din marile companii afirma ca doresc sa utilizeze instrumente avansate de analiza a datelor pentru a ramane competitivi, potrivit unui studiu realizat de compania SAS. Cu toate acestea, mai mult de doua treimi dintre respondentii studiului afirma nu au facut inca pasi concreti in aceasta directie.

De la depistarea fraudelor bancare, la previzionarea consumului, energetic sau de alt tip, sau interpretarea diagnosticului medical, sistemele de analiza avansata a datelor au devenit o necesitate pentru numeroase companii si industrii. In timp ce Inteligenta Artificiala este o componenta naturala in procesele multor afaceri, firmele trebuie sa raspunda unor provocari pentru a ramane inovatoare si a raspunde nevoilor clientilor in timp real.

Din acest motiv, SAS Analytical Solutions, liderul pietei de sisteme de analiza a datelor a organizat astazi, 28 februarie, un forum la care a invitat specialisti de top in analiza datelor si companii din Romania si din lume care au implementat cu succes solutii de Inteligenta Artificiala pentru a discuta despre evolutia si provocarile specifice acestui domeniu.

Companiile iau deja decizii pe baza analizei datelor, dar nu exista o reteta pentru a crea organizatii inteligente cu ajutorul tehnologiei avansate. Inteligenta Artificiala nu mai este un fenomen de nisa si cred ca se va dezvolta din ce in ce mai mult in anii urmatori si in Romania. Ca lider al industriei, organizam acest forum pentru a facilita schimbul de idei si experiente si pentru a oferi companiilor repere intr-o perioada a schimbarii tehnologice accelerate”, a declarat Stefan Baciu, Senior Sales Manager SAS Romania.

Evenimentul a reunit reprezentanti ai unor companii precum UiPath, Vodafone, BRD, Raiffeisen, EON sau Deloitte, care au discutat despre principalele tendinte din industrie si despre modul in care conducerea firmelor mari trebuie sa se raporteze la era digitala, respectiv care sunt abilitatile care trebuie dezvoltate in echipele de conducere pentru a construi companii competitive pe termen lung.

SAS este astazi unul dintre principalii furnizori de instrumente de analiza a datelor si solutii de invatare automata pentru marile companii din domeniul bancar, comunicatii, energie sau productie din Romania.

Evenimentul Cum construim o organizatie mai inteligenta prin intermediul Analizei de Date si a Inteligentei Artificiale a fost organizat de SAS Romania la Hotel Sheraton Bucuresti.

Autori

foto
SAS ANALYTICAL SOLUTIONS SRL