loader
REWE Romania finalizeaza remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, cu ocazia redeschiderii magazinului din Fundeni in format Penny Market

REWE Romania finalizeaza remodelarea magazinelor XXL Mega Discount, cu ocazia redeschiderii magazinului din Fundeni in format Penny Market

REWE Romania finalizeaza remodelarea magazinelor XXL Mega Discount , magazinul din Fundeni fiind ultimul care se redeschide in format Penny Market in data de 30 august. Magazinul va fi integrat intr-o noua galerie comerciala, ce urmeaza a fi inaugurata pana la finalul anului.

Cu o suprafata de 1.481 mp, Penny Market Fundeni asigura 358de locuri de parcare, iar cei 33 de angajati sunt pregatiti sa intampine clientii de luni pana sambata, intre orele 7.00-23.00 si duminica intre orele 8.00-21.00, pe Str. Fundeni, nr. 38 – 40, Sector 2.

 

Noua organizare a magazinului le va oferi clientilor o varietate de produse selectionate cu cea mai mare grija – de la fructe si legume, la o gama larga de produse de panificatie si patiserie, dar si o selectie de lactate si branzeturi. in plus, acestia vor avea zilnic la dispozitie produse din carne, mezeluri si peste la preturi atractive.

 

Penny Market din Fundeni aduce o gama speciala de produse pentru iubitorii de retete internationale, de la sortimentele clasice (paste, sosuri, cafea) si dulciuri, la bauturi fine sau specialitati gastronomice. De asemenea, clientii mereu ocupati vor gasi si solutii “ready to eat” in selectia de mixuri de salate si sosuri delicioase.

 

In cadrul fostului spatiu comercial XXL Mega Discout, Penny Market va ocupa aproximativ 40% din suprafata totala, iar restul spatiului va fi subinchiriat si restructurat pana la finalul anului, dupa modelul galeriilor comerciale.

 

Magazinul din Fundeni este ultimul magazin XXL Mega Discount redeschis in format Penny Market de catre REWE Romania si marcheaza finalizarea remodelarii magazinelor din Brasov, Ploiesti, Braila, Buzau, Targoviste si Bucuresti.

Autori

foto
REWE (ROMANIA) SRL