loader

PwC finalizeaza achizitia Booz & Company

PwC anunta astazi concretizarea asocierii cu Booz & Company. Odata cu acordarea tuturor aprobarilor normative necesare, Booz & Company este acum parte din reteaua PwC. Toate conditiile necesare finalizarii tranzactiei au fost indeplinite.

Cu acest prilej, Booz & Company devine Strategy& (pronuntat Strategy and). Acest nou nume, care va fi folosit de firma impreuna cu numele si brand-ul PwC, oglindeste experienta in consultanta de strategie pe care Booz & Company o aduce in reteaua PwC si beneficiilepe care acest acord le va aduce tuturor clientilor si colaboratorilor. Dupa o scurta perioada de gratie, Booz & Company nu va mai putea sa foloseasca numele din punct de vedere legal in urma schimbarii proprietarului.

 

“Pasul facut astazi este unul foarte important pentru PwC, clientii si partenerii nostri. Companiile se confrunta in prezent cu turbulente fara precedent si au nevoie de strategia potrivita si de capacitatea de a o pune in practica. PwC impreuna cu Strategy& au aceasta capacitate – de a livra valoare exceptionala, atragand talente deosebite si ajutand companii din intreaga lume sa isi dezvolte afacerea la nivel global”, a declarat Dennis Nally, Presedinte al PricewaterhouseCoopers International.

 

“Combinatia intre echipele PwC si Strategy& va permite PwC sa fie un deschizator de drumuri in schimbarea consultantei de management la nivel mondial”, a adaugat Nally.

 

“Suntem incantati sa ne alaturam PwC, liderul serviciilor profesionale la nivel global, deoarece aceasta ne va permite sa punem in practica ideile noastre strategice” spune Cesare R. Mainardi, CEO al Strategy&.

 

“Strategy& intareste portofoliul amplu de servicii de consultanta de specialitate al PwC cu o 100 de ani de experienta in consultanta de strategie. Din prima zi, putem raspunde nevoilor clientilor cu un meniu complet de servicii, de la strategie pana la executie. Avem capacitatea, anvergura, resursele si competenta dovedita de a asista companiile internationale la fiecare pas de la strategie pana la rezultate“, a adaugat Mainardi.

 

Consiliul director al PwC Strategy& va fi prezidat de Tony Poulter, partener PwC si liderul global de servicii de consultanta de management. Cesare Mainardi va fi director general al Strategy&. El a fost in prealabil director general al Booz&Company in ultimii doi ani.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT SRL