loader
PPT Preturi Pentru Tine, cel mai mare retailer romanesc de imbracaminte si incaltaminte, premiat pentru performanta din 2016

PPT Preturi Pentru Tine, cel mai mare retailer romanesc de imbracaminte si incaltaminte, premiat pentru performanta din 2016

Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a premiat PPT pentru cifra de afaceri si productivitate din 2016.

PPT Preturi Pentru Tine, o afacere antreprenoriala fondata in 2006, a primit din partea Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) o dubla recunoastere a performantei inregistrate in 2016.


Astfel, in cadrul Galei Topului National al Firmelor Private din Romania, PPT Preturi Pentru Tine a fost nominalizata pe locul 3 in Clasamentul national pe domenii de activitate (4719) dupa cifra de afaceri la categoria intreprinderi mari, respectiv pe locul 4 in Clasamentul national pe domenii de activitate (4719) dupa productivitate la categoria intreprinderi mari.


Premierea s-a facut pe baza urmatoarelor criterii: productivitate, cifra de afaceri si profit brut, respectiv performanta globala.
PPT Preturi Pentru Tine este una din cele mai mari retele de retail vestimentar la preturi accesibile pentru majoritatea populatiei, un model de business care i-a asigurat extinderea inclusiv in afara granitelor Romaniei.


Pana la finalul anului 2017, reteaua PPT va numara 144 de magazine in Romania, 29 in Republica Moldova si 14 in Bulgaria. Pentru urmatorii trei ani, in geografiile existente deja sunt planificate minim 25 de inaugurari de noi magazine anual, dintre care in Romania cel putin jumatate.
 

Autori

foto
PRETURI PENTRU TINE SRL