loader
Pluriva a realizat vanzari de 8,3 milioane lei in 2021

Pluriva a realizat vanzari de 8,3 milioane lei in 2021

Aplicatia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP este cel mai accesat produs de soft din portofoliul companiei si reprezinta peste 90% ca procent de business din totalul proiectelor

Pluriva, compania romaneasca de dezvoltare de soft ERP, a terminat anul trecut cu o cifra de afaceri in valoare de 8,3 milioane lei, in crestere cu 10% fata de 2020.

Cresterea cifrei de afaceri din anul 2021 are la baza factori precum extinderea portofoliului de clienti prin livrarea de solutii catre companiile care au decis sa isi digitalizeze afacerea si sa isi automatizeze fluxurile in aceasta perioada, dezvoltarea portofoliului prin livrarea unor proiecte noi si livrarea componentei de gestiune a depozitelor si de logistica – WMS, din cadrul aplicatiei ERP, tot mai solicitate de catre clientii care vor sa obtina eficienta logistica.

Performanta financiara obtinuta anul trecut se bazeaza in mare parte pe maturizarea produsului nostru, Pluriva ERP, aplicatia integrata de gestiune a afacerii, care poate fi implementata intr-un timp foarte scurt si simultan, in cadrul mai multor proiecte, in aceeasi unitate de timp”, declara Georgian Rosu, General Manager, Pluriva.

Aproximativ 1.500 de clienti Pluriva, companii din domenii cheie precum distributie, productie, servicii, retail si eCommerce, acceseaza sau sunt in proces de implementare a aplicatiei Pluriva ERP.

Aplicatia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP este cel mai accesat produs de soft din portofoliul companiei si reprezinta peste 90% ca procent de business din totalul proiectelor.

Pluriva are 51 de angajati si a incheiat primele 6 luni din an cu venituri de 4,5 milioane lei.

Compania se implica in mediul educational si pregateste studentii pentru piata muncii din IT, stabilind parteneriate tehnice cu institutiile de invatamant superior, precum Academia de Studii Economice din Bucuresti sau Universitatea Valahia din Targoviste, unde studentii iau parte la cursurile „Organizare, Productivitate si Control. Administrarea afacerii utilizand sistemul informatic integrat Pluriva ERP”, sustinute in fiecare saptamana de catre consultantii de implementare sistem ERP din Pluriva. De la inceputul proiectului, echipa Pluriva a scolarizat un numar de 700 persoane.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie romaneasca de dezvoltare de software, fondata in anul 1998 de catre antreprenori romani si a inceput activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicatiei si de implementarea ei, un program software de contabilitate si gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din Romania au fost printre primii clienti ai companiei prin implementarea unui soft care sa ii ajute in organizarea activitatii.

In prezent, Pluriva are 51 de angajati, in biroul din Bucuresti, localizat in Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvolta si implementeaza software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienti din domenii diverse. In portofoliul Pluriva, regasim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry's Pizza, Spartan, TipTop, Meli Melo, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Fresenius Romania, Global Technical Services, Euromedia sau Unior Tepid.

Pluriva continua si anul acesta sa fie Partenerul pentru inovatie al concursului ecvestru Karpatia Horse Show 2022, un parteneriat cu traditie pentru companie, inceput cu ani in urma.

Pentru detalii, accesati https://www.pluriva.com

Autori

foto
PLURIVA BUSINESS TOOLS SRL