loader

PayPoint Romania anunta extinderea colaborarii cu Grupul BGS

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, si Grupul BGS anunta extinderea acordului de colaborare.

Astfel, de acum si clientii BGS Monitorizare-Interventie si BGS Tehnic isi pot plati facturile in magazinele de proximitate partenere PayPoint.

 

Ca urmare a succesului de care se bucura parteneriatul dintre PayPoint si BGS Divizia de Securitate, cele doua companii au decis extinderea colaborarii prin adaugarea a doua noi firme din cadrul grupului. Astfel, clientii BGS Monitorizare-Interventie si BGS Tehnic pot descoperi avantajele de care se bucura deja milioane de persoane care isi platesc facturile prin PayPoint: rapiditate, comoditate si siguranta.

 

Modalitatea de plata a facturilor emise de cele doua companii este extrem de simpla: clientul trebuie doar sa se prezinte cu factura in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint; vanzatorul scaneaza codul de bare de pe factura, clientul achita in numerar valoarea facturii si primeste pe loc un exemplar al chitantei cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul, etc). Plata prin terminalele PayPoint este sigura si rapida, iar comisionul este zero.

 

„Cand am incheiat parteneriatul cu BGS, am fost siguri ca avantajele sistemului nostru vor fi apreciate de catre cei care pun accentul pe eficienta atunci cand isi platesc facturile pentru serviciile de securitate. Acum anuntam extinderea acestei colaborari, lucru care ne bucura, deoarece certifica inca o data aprecierea de care se bucura PayPoint si calitatea serviciilor pe care le punem la dispozitie atat furnizorilor parteneri, cat si consumatorilor. ii asteptam, asadar, si pe clientii celor doua noi firme ale grupului BGS in magazinele noastre partenere din toata tara”, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.

 

„Parteneriatul cu PayPoint a fost gandit ca o modalitate de a face o economie de timp beneficiarilor nostri. Este o metoda de plata usor de folosit, la indemana oricui, comoda, este acea solutie simpla si sigura pe care ne-o doream de mult timp. Ne bucuram sa continuam aceasta colaborare si suntem siguri ca acest parteneriat va fi apreciat de beneficiarii nostri.” au declarat reprezentantii BGS.

 

Acest parteneriat contribuie la extinderea gamei de facturi ce pot fi platite prin PayPoint in magazine din toata tara, sigur si rapid. Pe langa serviciile Grupului BGS, consumatorii pot efectua o gama larga de plati in magazinele partenere PayPoint, precum: contravaloarea rovinietei, facturile pentru utilitati, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu, asigurari si rate, pot realiza operatiuni de incarcare electronica sau transfer de bani, in locatii PayPoint selectionate.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL