loader
Parcul de afaceri Novo Park prelungeste contractul  cu Garanti Bank Romania pana in 2024

Parcul de afaceri Novo Park prelungeste contractul cu Garanti Bank Romania pana in 2024

Spatiile Novo Park inchiriate grupului bancar totalizeaza 7.200 mp in cladirea F.

Parcul de afaceri Novo Park din zona Pipera, detinut de Genesis Property, semneaza prelungirea contractului cu Garanti Bank Romania cu inca 5 ani.

Prezenta sediului central al Garanti Bank in Novo Park, timp de 16 ani neintrerupti, este deosebit de importanta pentru noi si reprezinta inca un record pe care compania noastra il marcheaza pe piata inchirierii spatiilor de birouri. Numai un business stabil, care intelege cerintele complexe ale chiriasilor si le ofera servicii personalizate, poate reusi acest lucru. Vom continua sa lucram la imbunatatirea tuturor aspectelor ce pot influenta experienta chiriasilor si a angajatilor acestora in Novo Park”, a explicat Liviu Tudor, presedintele si fondatorul companiei Genesis Property.

 „Prin prelungirea contractului cu Novo Park, Garanti Bank a ales sa ramana prezent in centrul neoficial de afaceri al Bucurestiului – Zona Barbu Vacarescu / Pipera”, a adaugat Stefan Tudos, vicepresedintele Genesis Property.

Contractul cu Garanti Bank va intra in vigoare in octombrie 2019

Prin decizia de a prelungi contractul de inchiriere a spatiilor de birouri din Novo Park pana in 2024, Garanti Bank reconfirma angajamentul pe termen lung pe care si l-a asumat, atat fata de clientii din Romania, cat si fata de propriii angajati. Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care stim ca ne putem baza”, a declarat Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank Romania.

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice banci de pe piata locala, face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).

Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al TGB.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucuresti, dezvoltat de compania Genesis Property si este un punct de referinta in zona de birouri Pipera. Complexul este format din sapte cladiri cu o suprafata utila totala de inchiriat de 75.000 de metri patrati de spatii de birouri clasa A, calitate superioara. In prezent, companii internationale de top au ales Novo Park, datorita pozitiei sale excelente (in nordul Bucurestiului) si apropierea de statia de metrou Pipera.

Novo Park gazduieste companii internationale precum HP Inc Romania, Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Luxoft, Sodexo si Unicredit Integrated Business Services Romania, gradul de ocupare din prezent fiind de 100%.

Autori