loader
Orange Pop-Up Cinema vine in 6 orase din Romania

Orange Pop-Up Cinema vine in 6 orase din Romania

Toate incasarile merg spre Fundatia Orange

Orange continua si in 2022 organizarea unui eveniment lansat in pandemie, Orange Pop-Up Cinema, care s-a dovedit de succes in randul consumatorilor de film din Romania. Orasele Bucuresti, Iasi, Galati, Oradea, Sinaia si Timisoara vor fi gazdele serilor de film in aer liber organizate de Orange Romania in lunile iulie, august si septembrie. Orange Pop-Up Cinema este la a treia editie si, ca-n fiecare an, toate incasarile din pretul biletelor merg spre Fundatia Orange.

Caravana Orange Pop-Up Cinema va ajunge la Sinaia, oras partener, intre 15-17 iulie, la Oradea intre 28-31 iulie, la Iasi intre 12-14 august, la Galati intre 19-21 august, la Timisoara intre 25-28 august si la Bucuresti in luna septembrie. Filme pentru cei mici, dar si productii cunoscute precum Dune sau House of Gucci vor rula pe ecranele amplasate in zone emblematice din cele sase orase. Programul complet Orange Pop-Up Cinema poate fi vazut aici https://oran.ge/popupcinema.

Biletele vor fi disponibile in curand pe iabilet.ro, dar si la fata locului. Banii incasati din vanzarea biletelor vor fi donati catre Fundatia Orange pentru sustinerea programului Digitaliada, proiect ce promoveaza folosirea resurselor digitale in educatie, pentru a creste performantele scolare ale elevilor.

Orange este un sustinator traditional al cinematografiei, iar prin Orange Pop-Up Cinema muta salile de film in aer liber si ofera cateva ore de distractie, alaturi de prieteni sau de familie.

Despre Fundatia Orange

De 10 ani, Fundatia Orange se implica in viata comunitatii prin proiecte de filantropie destinate persoanelor vulnerabile. Programele sale, finantate cu peste 6 milioane de euro, sustin educatia digitala, implicarea in comunitate si incluziunea sociala, cu ajutorul tehnologiei si a metodelor digitale - fundatiaorange.ro. Digitaliada este programul national prin care Fundatia Orange sustine utilizarea tehnologiei in educatie, prin resurse si instrumente gratuite, astfel incat toti copiii din Romania sa aiba acces egal la educatie de calitate, indiferent daca traiesc la sat sau la oras.

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA