loader

Noul Mercedes-Benz clasa V este disponibil in Romania

Prin intermediul noii Clase V, Mercedes-Benz redefineste conceptul de autovehicul multifunctional.

Chiar daca este cel mai tanar si spatios membru al familiei de autoturisme Mercedes-Benz, modelul seteaza noi standarde in segmentul sau datorita design-ului si inovatiilor prezente in premiera la bord. Noua Clasa V ofera spatiu interior pentru pana la opt persoane si o functionalitate exemplara combinata cu un design premium, confort, placerea de a conduce, eficienta si siguranta. De aceea, un Mercedes-Benz din clasa autovehiculelor multifunctionale este automobilul perfect pentru cei care apreciaza spatiul mare al interiorului, dar nu vor sa sacrifice stilul si confortul.

 

Acest autovehicul multifunctional premium ofera doua linii de echipare - V-Class si V-Class AVANTGARDE, un pachet cu accesorii sport “Exterior Sports” si un pachet special pentru interior “Interior Design”, disponibil pentru fiecare din cele doua echipari amintite mai sus. Acestor lucruri li se adauga doua versiuni disponibile pentru ampatament, trei lungimi pentru caroserie (cuprinse intre 4.895 si 5.370 mm), trei motorizari si foarte multe optionale care pot personaliza extrem de mult noul autovehicul multifunctional. Datorita tuturor acestor elemente, noua Clasa V poate indeplini orice nevoi ale clientilor: el este atractiv pentru familii sau pentru cei care au nevoie de un interior spatios, flexibil si ergonomic pentru activitati sportive. Mai mult, Clasa V poate fi masina ideala ca autovehicul de tip shuttle in cadrul hotelurilor sau ca transport pentru VIP-uri.

 

“Prin noua Clasa V, ne extindem gama de autovehicule premium pentru pasageri cu o limuzina ce poate transporta pana la opt persoane”, declara Dr. Dieter Zetsche, Presedintele Comisiei de Conducere Daimler AG si Directorul Diviziei de Autovehicule Mercedes-Benz. “Functionalitatea exemplara este o calitate esentiala a unui autovehicul multifunctional. Confortul si stilul unic sunt alte avantaje importante. Noua Clasa V ofera toate aceste calitati intr-un mod unic in segmentul sau, asa cum niciun alt model de pe piata nu reuseste.”

 

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz Clasa V sunt disponibile online, la accesarea adreselor web:
www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro/ClasaV.
 

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL