loader
Noile GLE SUV si Coupe de la Mercedes-Benz si Mercedes-AMG, disponibile pentru comanda

Noile GLE SUV si Coupe de la Mercedes-Benz si Mercedes-AMG, disponibile pentru comanda

Dealerii din tara primesc acum si comenzi pentru off-road-urile modernizate Mercedes-AMG

Stuttgart/Affalterbach. Noile modele Mercedes-Benz GLE  sunt disponibile pentru comanda in reteaua nationala de vanzare. Dealerii din tara  primesc acum si comenzi pentru off-road-urile modernizate Mercedes-AMG.

Echiparea standard a modelelor AMG este semnificativ mai extinsa decat cea a modelelor anterioare. In cazul SUV-ului GLE 53 4MATIC+, acesta include plafonul panoramic electric, scaunele din fata incalzite, asistenta adaptiva pentru faza lunga a farurilor si integrarea smartphone-ului. Exista, de asemenea, sistemul de evacuare AMG Performance , sistemul audio surround Burmester®, pachetul Memory, pachetul de parcare cu camera 360 de grade, pachetul KEYLESS GO si sistemul de asistenta pentru unghiul mort. Cea mai recenta generatie a volanului AMG Performance este, de asemenea, regasita in cazul tuturor echiparilor. In cazul modelului GLE 53 4MATIC+ Coupe (consumul de combustibil mixt: 10,5-10,2 l/100 km, emisii de CO₂ mixte: 239-232 g/km), echiparea standard este si mai luxoasa: controlul climatizarii pentru scaunele din fata, realitate augmentata MBUX pentru navigatie si farurile MULTIBEAM LED sunt, de asemenea, incluse in aceasta echipare.

Aceasta configuratie din fabrica este valabila si pentru SUV-ul GLE 63 S 4MATIC+ (consum mixt: 12,8-12,4 l/100 km, emisii de CO₂ mixte: 291-282 g/km). In cazul modelului GLE 63 S 4MATIC+ Coupe, clientii pot beneficia, de asemenea, de pachetul AIR BALANCE, de scaunele fata multicontur si de head-up display. Asistentul interior MBUX, suporturile de pahare cu temperatura controlata si proiectorul de logo cu animatie specifica AMG la deschiderea portierelor din fata sunt, de asemenea, incluse in echiparea standard.

Noile modele se disting in partea frontala prin luminile de zi cu LED care beneficiaza de un nou design. Versiunile 53 au, de asemenea, un spoiler frontal revizuit, cu prize de aer laterale de forma expresiva, cu un design asemanator unei aripi de avion. Din punct de vedere vizual, acest lucru le aseamana mai mult cu modelele cu opt cilindri. Partea din spate este caracterizata de luminile spate cu LED redefinite. Doua culori noi se adauga gamei anterioare de vopsele, respectiv vopsea MANUFAKTUR gri Alpine  si vopseaua metalizata albastru Sodalite.

Mai multe echipamente standard, oferte regandite in beneficiul clientilor: GLE SUV si GLE Coupe de la Mercedes-Benz

Primele GLE SUV si GLE Coupe vor ajunge la partenerii de vanzari din Europa incepand cu luna iulie 2023. Versiunile plug-in hybrid pot fi deja comandate. Preturile pentru SUV-ul GLE imbunatatit incep de la 85.055,253  euro pentru GLE 300 d 4MATIC (consumul total de combustibil WLTP mixt: 6,9 l/100 km; emisii totale de CO₂ mixte: 181 g/km) . Versiunea coupe cu acelasi motor (consum total de combustibil WLTP mixt: 6,9 l/100 km; emisii totale de CO₂ mixte: 180 g/km)⁴ porneste de la 97.562,15 €.

Ca parte a actualizarii modelului, Mercedes-Benz a extins echiparea standard. GLE 300 d 4MATIC ruleaza pe jante din aliaj usor de 19 inch, ca dotare standard. Anterior, jantele de 18 inch erau standard pe modelul entry-level al SUV-ului GLE. Modelul GLE Coupe dispune acum de exteriorul AMG Line ca dotare standard, ceea ce anterior reprezenta un cost suplimentar. De asemenea, Mercedes-Benz si-a modificat ofertele pentru clienti prin gruparea unor importante dotari optionale. Aceste pachete ofera clientilor posibilitatea de a economisi pana la 15 procente din pretul masinii.

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL