loader

Mazars - Rezultate financiare, anul fiscal 2013-2014

MAZARS raporteaza cresterea cu 5,8% a cifrei de afaceri la nivel global, in anul fiscal 2013-2014. In Romania, activitatea Mazars a crescut cu 28% fata de anul fiscal anterior.

Grupul Mazars, organizatie internationala, integrata si independenta, specializata in servicii de audit, contabilitate, consultanta fiscala si juridica, cu o prezenta directa in 73 de tari din lume, a avut in anul fiscal 2013-2014 o crestere a cifrei de afaceri cu 5,8% fata de intervalul anterior, ajungand la 1.081 milioane Euro. Cresterea anuala ajustata la efectul cursului de schimb al monedelor locale a fost de 3,4%.

 

La conferinta sa anuala, Grupul Mazars a salutat extinderea echipei globale cu 64 de parteneri noi, in 22 de tari. Mazars si-a extins totodata prezenta geografica intrand pe o piata noua, in Albania.

 

Mazars Romania: rata de crestere de doua cifre a celor trei linii de business

 

Activitatea Mazars Romania si-a pastrat tendinta de crestere, inregistrand in anul fiscal 2013-2014 un plus de 28% a cifrei de afaceri exprimate in moneda europeana, in principal ca urmare a fuziunii cu firma Adevaris, produsa in septembrie 2013. Motorul evolutiei pozitive in cele 12 luni a fost alimentat de cresterea de doua cifre raportata la nivelul fiecareia dintre cele trei linii de business Mazars Romania: Audit si consultanta financiara, Consultanta fiscala, Contabilitate si salarizare.

 

Raportarea financiara integrata Mazars: transparenta si incredere

 

Mazars este prima firma de audit si consultanta la nivel mondial care publica, din 2005, situatii financiare anuale consolidate, in aceleasi conditii de raportare respectate de clientii sai listati pe bursele internationale. In prezent, Mazars ramane singura firma de audit si consultanta care face acest lucru.

 

Mai mult, Mazars a decis sa faca un pas mai departe in directia transparentei si sa implementeze raportarea integrata a datelor financiare si non-financiare, in conformitate cu cadrul stabilit de Consiliul International de Raportare Integrata (IIRC). Prin aplicarea acestor standarde, Mazars doreste sa imbunatateasca si mai mult comunicarea referitoare la modelul sau de business si sa raspunda cat mai clar nevoilor pe care le au clientii si comunitatea in care firma isi desfasoara activitatea.

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL