loader

MasterCard lanseaza conceptul „Surprize de Nepretuit™” in Romania

Acum 18 ani, in Statele Unite, MasterCard lansa conceptul „De Nepretuit™”, care schimba felul in care oamenii percepeau cardurile bancare. De atunci si pana in prezent, utilizatorii de carduri au experimentat numeroase programe si solutii marca MasterCard, iar anul acesta, compania de plati lanseaza oficial conceptul „Surprize de Nepretuit™” si in Romania.

„Prin platforma Priceless Surprises, vrem sa aducem consumatorii in fata unor momente si experiente unice, pe care sa si le aminteasca cu drag toata viata”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager in cadrul MasterCard Romania. „Dincolo de beneficiile de baza – siguranta, convenienta, usurinta – pe care platile cu cardurile MasterCard ti le aduc, adaugam acum si un puternic atribut sentimental in relatia cu clientii nostri.” 

 

Prima Surpriza de Nepretuit™, pe scena TIFF 2015

 

Cunoscut in intreaga lume, conceptul „Surprize de Nepretuit™” si-a facut debutul in Romania, in cadrul celei de-a XIV-a editii a Festivalului International de Film Transilvania.

 

Desemnata castigatoare a concursului derulat de MasterCard - „Fii un star la TIFF!”, Andreea Georgescu s-a bucurat de o experienta VIP, ce a culminat cu prezenta pe covorul rosu si participarea la cel mai important eveniment din cadrul festivalului, Gala Premiilor TIFF.


Desi era pregatita sa stea mai aproape ca niciodata de starurile preferate, Andreea nu avea nici cea mai vaga idee de Surpriza de Nepretuit™ care i se pregatise: din invitat, ea a devenit gazda, fiind rugata sa urce pe scena festivalului pentru a acorda Premiului Publicului, distinctie oferita de MasterCard. Alaturi i-a fost actorul Andi Vasluianu, care a insotit-o pe scena – si inca nu ne este clar daca prezenta lui Andi a marit sau a micsorat emotiile Andreei.

 

„Totul a inceput cu concursul de pe pagina de Facebook a MasterCard ”, a declarat Andreea Georgescu, castigatoarea concursului „Fii un star la TIFF!” si protagonista Surprizei. „Imi doream de ani buni sa ajung la Cluj in perioada TIFF-ului, insa intotdeauna programul mi se aglomera si ma bucuram doar cand vedeam imagini la stiri, oftand ca mai trece un an si nu am reusit. Vazand concursul, am simtit un impuls straniu de a participa. Ce a urmat a fost pur si simplu senzational! M-am bucurat de tot ce s-a intamplat acolo, de la filme la petreceri, insa Surpriza care mi-a fost facuta la Gala de inchidere a fost unul din cele mai frumoase lucruri pe care le-am trait pana acum”, continua Andreea.

 

Surpriza de Nepretuit™ a Andreei Georgescu la TIFF 2015 poate fi vizualizata aici: https://youtu.be/NLCtRGRUxMQ.

 

„Cand partenerii de la MasterCard ne-au aratat conceptul Priceless Surprises si ne-au propus sa il realizam anul acesta la TIFF, am spus cu totii „da” fara sa ezitam ”, a declarat Cristian Hordila, Festival Manager in cadrul TIFF. „Sa ii spui unei persoane neobisnuite cu lumea scenei, cu cateva minute inainte, ca va acorda un premiu in fata unei sali pline –este un moment memorabil nu doar pentru castigatoare, dar si pentru noi toti ceilalti care am fost martorii emotiilor ei”, continua acesta.

 

Conceptul „Surprize de Nepretuit™”, derulat la nivel international prin intermediul platformei www.pricelesssurprises.com, a pus posesorii de carduri MasterCard din intreaga lume in fata celor mai neasteptate surprize - de la concert live privat sustinut de Mary J. Blige, la un meci arbitrat de Pierluigi Colina sau un spectacol de mima realizat de Usher.

 

Campania „Surprize de nepretuit™” se deruleaza la nivel national pe parcursul intregului an sub deviza „Daca ai un card MasterCard, nici nu banuiesti ce surprize te-ar putea astepta”.
 

Autori

foto
MASTERCARD EUROPE SPRL - REPREZENTANTA