loader
Managerii si antreprenorii din tara se intalnesc pe 10 mai la   Conferinta Business (r)Evolution

Managerii si antreprenorii din tara se intalnesc pe 10 mai la Conferinta Business (r)Evolution

Doingbusiness.ro organizeaza pentru al saptelea an consecutiv seria de conferinte dedicate solutiilor cele mai potrivite pentru afacerile locale. In 2017, Proiectul national este intitulat Business (r)Evolution si este dedicat dezvoltarii, digitalizarii si managementului performant.

Business (r)Evolution se desfasoara la Bucuresti in 10 mai 2017 incepand cu ora 9.00, la Hotelul Crowne Plaza.

 

,,Ca si decidentii, antreprenorii au nevoie in activitatea lor de ceea ce putem numi plastic in afaceri, respectiv de informatie. Ea trebuie sa fie reala, oferita din timp, nedistorsionata si sa fie dublata de efectele preconizate ale actiunilor. Totodata, informatia trebuie insotita de mijloacele de actiune eficienta, care cateodata sunt revolutionare iar alteori dispunem de ele dar nu stim ca le avem. Noi, Doingbusiness.ro, la asta ne pricepem foarte bine: sa aducem in fata antreprenorilor in primul rand informatia si mijloacele de capitalizare a informatiei, cu alte cuvinte sa contribuim la transformarea informatiei in profit’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Evenimentul de la Bucuresti din 10 mai 2017 va fi moderat de jurnalistul Radu Soviani care va prezenta audientei si scenariul alternativ la prognoza oficiala a economiei pentru anul 2017. Evenimentul este structurat in 3 sesiuni dedicate consultantei si solutiilor pentru un management performant, impactului digitalizarii si tehnologiei in dezvoltarea afacerii, si dezvoltarii personale si a aptitudinilor manageriale.

 

Vorbitorii care vor dezbate impreuna cu audienta subiecte de maxim interes pentru mediul de afaceri, sunt : Radu Craciun - CEO BCR Pensii,Xavier Hucklenbruch – Managing Director Finder FinancialsRazvan Ionescu - Director Marketing Sector Business Telekom, Nicolae Ciutescu – CEO Multi Data Soft (Partener Oracle), Mihai Stanescu - Executive Coach RoCoach, Dana Tudor Tanase - Managing Partner Creative&BrightElena Badea - Managing Partner Valoria Business Solutions, Dumitru Ion - CEO Kompass Romania.

 

Speakerii vor raspunde in cadrul sesiunilor conferintei la intrebari cheie legate de:

- prognozele oficiale asupra mersului economiei,

- impactul majorarii salariilor in sectorul public asupra sectorului privat si modalitati de retentie a angajatilor in aceste conditii,

- optimizarea costurilor si a resurselor financiare conform legislatiei fiscale,

- alternative de vanzare si comunicare cu clientul hiper-conectat,

- cum construim si mentinem controlul brandului in zona social media,

- ce este si cum putem folosi prezenta executiva in avantajul nostru

 

La conferinta sunt asteptati sa participe top manageri si antreprenori din Bucuresti si din tara, iar cei care doresc sa se inscrie o pot face folosind formularul de inscriere. Participarea este gratuita (in limita a doi reprezentanti/ companie).

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL