loader
KPMG QuercusApp Performance aduce i4.0 in departamentele de HR

KPMG QuercusApp Performance aduce i4.0 in departamentele de HR

KPMG in Romania lanseaza KPMG QuercusApp Performance, o noua solutie software pentru feedback continuu, care imbina tehnologia cu sistemele inteligente de feedback.

Scopul aplicatiei este acela de a ajuta clientii sa consolideze performanta prin colaborare, implicare si dezvoltare continua a angajatilor.

"Includerea KPMG QuercusApp Performance in portofoliul nostru People Services ofera companiilor un instrument prin care pot utiliza cea mai recenta tehnologie, astfel incat sa reinventeze procesul de gestionare a performantei angajatilor, transformandu-l dintr-un exercitiu de conformare cu politicile organizatiei intr-un proces continuu, cu accent asupra dezvoltarii angajatilor prin feedback in timp real”, declara Madalina Racovitan, Partener, Head of People Services, KPMG in Romania.

KPMG QuercusApp Performance permite oferirea de feedback in timp real, in mod continuu, printr-o platforma intuitiva, atractiva si usor de integrat. Angajatii si managerii pot solicita si oferi feedback in timp real, pot monitoriza constant performanta lor sau a echipelor subordonate si, astfel, pot actiona pentru imbunatatirea performantei in fiecare zi, nu doar o data pe an.

„Pe masura ce piata fortei de munca evolueaza sub presiunea tehnologiei si a noilor generatii, din ce in ce mai multe organizatii trebuie sa isi adapteze strategia de resurse umane si sa se indrepte spre o mentalitate de tip "customer experience" pentru imbunatatirea dezvoltarii angajatilor, in acelasi mod in care abordeaza experienta clientilor. Cred ca aceasta aplicatie este foarte potrivita pentru astfel de organizatii”, continua Madalina.

Produsul poate fi o solutie atractiva si pentru companiile interesate sa administreze si sa automatizeze intregul proces de gestionare a performantei, de la stabilirea obiectivelor, monitorizare si dezvoltare a performantei prin feedback continuu si pana la evaluarea performantei. Totul intr-un singur loc, ajutand, astfel, managerii si angajatii sa se concentreze pe dezvoltarea performantei, folosind tehnologia pentru a adapta strategii depasite in era AI.

"Suntem bucurosi sa vedem o crestere exponentiala a solutiilor de tehnologie in HR, care au devenit mult mai usor de adoptat si de implementat. Cred ca implementarea tehnologiei in acest domeniu este la fel de importanta ca si in celelalte departamente: potentialul de a atinge excelenta operationala, imbunatatirea experientei angajatilor si accelerarea inovatiei au fost argumente puternice pentru noi atunci cand am integrat aceasta solutie in KPMG. Suntem bucurosi sa vedem multe companii care exploreaza solutiile tehnologice de resurse umane, ceea ce demonstreaza inca o data ca multe dintre procesele organizationale din trecut nu mai sunt potrivite pentru viitor, nici chiar pentru prezent", a afirmat René Schöb, Partener, Head of Tax & Legal, KPMG in Romania.

 

 

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL