loader

KPMG in Romania numeste un nou partener si doi directori

KPMG in Romania are placerea de a anunta trei noi numiri incepand cu 1 octombrie 2016. René Schob se alatura firmei in calitate de Partener, iar Tracey Walker si Ionut Mastacaneanu sunt promovati in pozitia de Director.

René Sch?b, Partener, Consultanta Fiscala


Cu o experienta de peste 17 ani, dintre care ultimii noua in calitate de Managing Partner in cadrul altor companii internationale de consultanta in Romania, René se alatura departamentului de consultanta fiscala al KPMG in calitate de Partener, fiind specializat in asistenta integrata a clientilor, cu accent pe companii mari si mijlocii detinute de investitori privati.

 

Unul dintre obiectivele lui René in noua lui pozitie va fi sa conduca si sa dezvolte un birou specializat in oferirea de servicii KPMG pentru clientii vorbitori de limba germana („KPMG German desk”).

 

Dupa cum mentioneaza René: “Prezenta investitorilor vorbitori de limba germana in Romania s-a dezvoltat semnificativ si sunt incantat sa pot contribui la consilierea clientilor in diverse domenii ale serviciilor KPMG. Consider ca o intelegere profunda a cadrului de reglementare al companiilor straine de catre biroul german al KPMG este foarte importanta pentru a putea oferi asistenta clientilor nostri".

 

Serban Toader, Senior Partner KPMG in Romania, adauga: „Sunt incantat sa ii urez bun venit lui René in calitate de Partener. René va aduce un plus firmei noastre prin prisma experientei sale si prin identificarea cu valorile KPMG. Noile numiri reflecta efortul, pasiunea si realizarile colegilor nostri, precum si angajamentul de a investi in continuare pentru a deveni prima alegere pentru clientii nostri.”

 

René adauga: “Este o onoare sa revin in KPMG, compania in care mi-am inceput cariera in Elvetia si pe care am admirat-o mereu pentru standardele inalte de etica si profesionalism. Sunt optimist vazand rezultatele KPMG, care cresc an de an in mod constant, ceea ce arata ca firma isi adapteaza serviciile la cerintele clientilor pe masura ce mediul de afaceri se schimba. Astept cu nerabdare sa fiu parte din viziunea noastra de a fi prima alegere pe piata!”

 

 

Tracey Walker, Director, Forensic


Tracey, de nationalitate sud-africana, are peste 10 ani de experienta in investigarea fraudelor la nivel international in mai multe tari, printre care Romania, Ungaria, Germania, Slovenia, Africa de Sud si Statele Unite. Experienta ei acopera atat aspecte nationale, cat si internationale, in ultimii ani lucrand in Europa Centrala si de Est.

 

Tracey a coordonat investigatii cu privire la mita si coruptie, investigatii de frauda si delapidare atat in sectorul privat, cat si public, a analizat si implementat masuri de prevenire si combatere a mitei, coruptiei si fraudelor, dar si revizuiri FCPA. Prin prisma experientei sale ca manager senior la Directia Anticoruptie din Africa de Sud, precum si de consultant la Biroul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate, Tracey este specialista in combaterea mitei si a coruptiei. Cu 18 ani de experienta internationala in diverse sisteme de contabilitate, audit, fiscalitate si in diverse medii academice, avand certificare in domeniul contabilitatii si fiind autoare si editoare de carti in aceste domenii, Tracey are cunostinte de specialitate in investigarea fraudelor si gestionarea riscului de frauda.

 

In calitate de Director, Tracey va continua sa dezvolte serviciile de management al fraudei (Forensic) oferite de KPMG si sa ofere asistenta clientilor pentru ca acestia sa poata gestiona riscurile in mod proactiv si sa ia decizii informate cand raspund provocarilor sau urmaresc oportunitati. „Sunt norocoasa ca lucrez cu o echipa specializata in Romania, aflata in permanenta legatura cu echipele KPMG din Europa Centrala si de Est si la nivel global. O mare parte din munca noastra presupune intelegerea provocarilor cu care se confrunta clientii, astfel incat masurile pe care le propunem sa fie relevante, usor de pus in practica si eficiente din punct de vedere al costurilor. Identificarea autorului unei fraude sau asistenta acordata unui client in abordarea acestor provocari fac ca aceasta munca sa aduca mari satisfactii.”

 

Ionut Mastacaneanu, Director, Consultanta Fiscala


Ionut si-a inceput cariera in KPMG in urma cu 12 ani si in prezent conduce echipa specializata in servicii financiare din cadrul departamentului de consultanta fiscala. Echipa sa, de peste 15 profesionisti, recunoaste dedicarea cu care Ionut se implica in dezvoltarea lor si pasiunea cu care ofera asistenta clientilor pentru a contribui la dezvoltarea afacerilor lor.

 

Intrucat sectorul financiar va continua sa fie puternic influentat de schimbari bazate pe evolutia tehnologiei, Ionut se va implica in continuare in coordonarea echipei pentru a dezvolta solutii inovatoare si practice pentru clienti.

 

Dupa cum mentioneaza Ionut: „M-am specializat in oferirea de asistenta clientilor din sectorul serviciilor financiare inca de la inceputul carierei mele, cand m-am alaturat echipei KPMG. Ceea ce m-a atras atunci la aceasta industrie si continua sa ma stimuleze sunt provocarile generate de mediul in continua evolutie, in care flexibilitatea si reactia rapida la schimbare devin extrem de importante. Sunt incantat ca fac parte dintr-o echipa foarte bine pregatita, alaturi de care doresc sa sustin in continuare clientii nostri in atingerea obiectivelor lor de business. In acest scop, ne propunem sa fim primii in identificarea acestor evolutii, astfel incat schimbarea sa poata fi transformata in oportunitati”.
 

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL