loader
Kaufland Romania sustine turneele Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitesti si Bucuresti, ca parte a actiunilor din programul A.C.C.E.S.

Kaufland Romania sustine turneele Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitesti si Bucuresti, ca parte a actiunilor din programul A.C.C.E.S.

In calitate de sponsor al turneelor organizate la Pitesti si Bucuresti, Kaufland Romania isi reafirma pozitia de angajator care sustine activ persoanele cu dizabilitati, stimulandu-le increderea in fortele proprii

Kaufland Romania se alatura, in calitate de sponsor principal, turneelor BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open, dedicate jucatorilor de tenis in scaun rulant. Evenimentele se desfasoara la Pitesti in cadrul bazei sportive „Star Arena” din Bascov in perioada 11-14 august si la Bucuresti, la Centrul National de Tenis, intre 15-18 august.

In calitate de sponsor al turneelor organizate la Pitesti si Bucuresti, Kaufland Romania isi reafirma pozitia de angajator care sustine activ persoanele cu dizabilitati, stimulandu-le increderea in fortele proprii. Actiunea face parte din programul A.C.C.E.S., program prin intermediul caruia Kaufland isi propune sa recruteze si sa integreze cat mai multe persoane cu dizabilitati si sa dezvolte in continuare o cultura organizationala bazata pe acceptarea diversitatii si incurajarea ei.

Sprijinul acordat persoanelor cu dizabilitati este unul dintre pilonii activitatii noastre de zi cu zi. Astfel, ne dorim sa includem diversitatea in toate actiunile pe care le derulam, atat la locul de munca, cat si pe terenul de joc. Cele doua turnee dedicate jucatorilor de tenis in scaun rulant reprezinta o buna oportunitate pentru a promova un stil de viata activ in randul persoanelor cu nevoi speciale, demonstrand si existenta unui climat favorabil pentru organizarea a cat mai multor evenimente de acest fel in tara noastra.” a declarat Estera Anghelescu, Recruiting & Employer Branding Director la Kaufland Romania si Republica Moldova. „Impreuna putem contribui la schimbarea mentalitatilor, incurajandu-i pe cei din jur sa isi depaseasca propriile limite.”.

Cele doua turnee reprezinta competitii importante din circuitul international ITF Wheelchair al jucatorilor de tenis in scaun rulant, reunind la start zeci de participanti din intreaga lume. Ambele turnee sunt organizate sub egida Federatiei Romane de Tenis si a Federatiei Internationale de Tenis, avand ca scop promovarea sportului de performanta in randul persoanelor cu dizabilitati.

In prezent, compania pune la dispozitia persoanelor interesate peste 500 de joburi disponibile in magazinele Kaufland din toate judetele tarii, in platformele logistice din Ploiesti si Turda, dar si in sediul central din Bucuresti. Pe parcursul celor aproape trei ani de la lansarea programului A.C.C.E.S., peste 380 de persoane cu diferite tipuri de dizabilitati s-au alaturat echipei Kaufland, bucurandu-se de sprijin si un loc de munca potrivit abilitatilor lor.

Prin intermediul sprijinului oferit in organizarea turneelor BRD-Kaufland Wheelchair Tennis Open, retailerul isi consolideaza pozitia de partener al persoanelor cu dizabilitati, al institutiilor statului si al asociatiilor care contribuie activ la dezvoltarea incluziunii in societate si a promovarii sportului dincolo de impedimentele fizice.

Cei care isi doresc sa faca parte din echipa Kaufland sunt invitati sa consulte oportunitatile disponibile, accesand cariere.kaufland.ro sau sa sune la 021 91 32.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.450 de magazine in 8 tari, 148.000 de angajati si o retea de 155 de magazine in Romania. Kaufland isi consolideaza pozitia de angajator de top, lucru sustinut si prin certificarea Top Employer obtinuta de companie pentru al saptelea an consecutiv in Romania si pentru a patra oara la nivel european - distinctii acordate de Top Employers Institute din Olanda, in urma unei analize riguroase a proceselor de resurse umane, a facilitatilor acordate si a posibilitatilor de dezvoltare pe care le au angajatii. In plus, Kaufland Romania detine premiul „Elite Shining Star”, care reprezinta cea mai inalta distinctie oferita de Inspiring Employer, ceea ce demonstreaza inca o data faptul ca bunastarea angajatilor este prioritara in cadrul retelei. De asemenea, compania a obtinut titlul de „Cel mai bun Angajator” din industria de retail alimentar, acordat de platforma undelucram.ro pentru al doilea an la rand, in urma voturilor utilizatorilor. Oportunitatile de avansare, beneficiile si valorile organizationale sunt doar cateva dintre criteriile care au plasat compania in topul celor mai apreciati angajatori din retail.

Autori

foto
KAUFLAND ROMANIA SCS