loader
Intracom Telecom inaugureaza Subsidiara din Italia

Intracom Telecom inaugureaza Subsidiara din Italia

In concordanta cu angajamentul sau si cu planul de afaceri privind extinderea activitatii sale in regiune

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat oficial deschiderea sucursalei sale in Italia, in acord cu angajamentul si planul sau de afaceri de a continua sa furnizeze tehnologie avansata in zona mediteraneeana. Societatea a sarbatorit inaugurarea pe 6 iunie in incinta Ambasadei Greciei la Roma.  

Intracom Telecom Italia este situata la Monza Milan si ofera un singur sediu de marketing, vanzari si asistenta pentru intreg portofoliul Grupului Intracom Telecom. Ofertele sale sunt din domeniul accesului & transmisiei wireless, software telco si solutii IoT si Smart City. Sediul Grupului este situat in Grecia si a investit in mod semnificativ in Cercetare si Dezvoltare, facilitati de productie si de logistica in Milano.

John Tenidis, Directorul de Marketing al Portofoliului de Solutii Wireless al Intracom Telecom, a comentat: “Deschiderea acestei subsidiare va consolida prezenta Grupului pe o piata importanta si cu o dezvoltare rapida, a treia cea mai mare economie din Uniunea Europeana. Intracom Telecom furnizeaza si ofera asistenta pentru retele in Italia din 2014, specializandu-se in domeniul conectivitatii de internet Ultra-Broadband a abonatilor rezidentiali din zona rurala”.

Suntem incantati sa anuntam deschiderea oficiala a Intracom Telecom Italia care impreuna cu Intracom Telecom Spania reprezinta cel mai mare angajament in consolidarea prezentei noastre in zona mediteraneeana, conform planului nostru strategic de dezvoltare a afacerilor”, subliniaza Ercole Rovida, Vice Presedinte Vanzari pentru Iberia, Italia si LATAM. “Cred cu tarie ca suntem pe drumul cel bun in vederea promovarii produselor si tehnologiei noastre, adaugand valoare si expertiza noilor piete. Echipa noastra locala de profesionisti calificati va raspunde nevoilor clientilor si ii va pregati pentru era transformarii digitale si 5G”. 

Compania a acumulat expertiza in ultimii 40 de ani oferind solutii inovative de acces wireless, prin dezvoltarea cu succes a sistemelor de telecomunicatii si prin integrarea acestora in numeroase retele din Europa, Asia si Africa, satisfacand cererea din ce in ce mai mare pentru servicii de acces in banda larga.

Autori

foto
INTRAROM SA