loader
Intracom Telecom anunta lansarea unor sisteme radio inovatoare MW dual-core pentru exterior

Intracom Telecom anunta lansarea unor sisteme radio inovatoare MW dual-core pentru exterior

Operatorii pot obtine acum economii substantiale de CAPEX si OPEX datorita arhitecturii rentabile si performantei superioare a sistemului radio produs la Intrarom

Intracom Telecom, furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat astazi lansarea sistemelor sale avansate radio dual-core all-outdoor, OmniBAS™-BXd, noua generatie a familiei OmniBAS™ Point-to-Point MW, in benzile de frecventa MW 13-38 GHz. Toate aceste sisteme radio cu caracteristici unice sunt produse in Romania, la Intrarom si vor fi expuse la standul sau cu numarul 7B44 din sala 7, in cadrul MWC Barcelona 2023, in perioada 27 februarie - 2 martie.

OmniBAS™-BXd raspunde nevoii operatorilor de a dispune de solutii de transmisiuni IP multi-Gigabit rentabile si destinate tuturor zonelor exterioare, atat pentru backhaul 5G MW, cat si pentru o gama larga de aplicatii de conectivitate wireless pentru companii. De asemenea, operatorii pot beneficia de designul si caracteristicile avansate ale OmniBAS™-BXd pentru a implementa rapid si usor linkuri multi-Gigabit IP MW all-outdoor prin instalarea unei singure unitati pe stalp, in loc de doua, realizand astfel economii substantiale de CAPEX si OPEX.

Acest sistem MW dual core complet nou utilizeaza functionalitati avansate de procesare radio si de trafic pentru a demonstra performante radio IP MW exceptionale. Acesta dispune de un design de banda larga de ultima generatie pentru a asigura canale de 2 x 112 MHz intr-o singura unitate compacta, permitand un debit de 2,5 Gbit/s pe unitate. Produsele au fost concepute pentru a raspunde nevoilor moderne de comunicatii ale utilizatorilor intr-o varietate de piete verticale. In plus, unitatile OmniBAS™-BXd si OmniBAS™-BX, in sinergie cu oferta in banda E a companiei si produsul UltraLink™-GX80, permit realizarea de legaturi Dual-Band.

John Tenidis, Director de Marketing Intracom Telecom Wireless Solutions Portfolio, a precizat: "OmniBAS™-BXd extinde semnificativ portofoliul OmniBAS™-BX de sisteme radio MW all-outdoor, oferind un portofoliu complet si avansat furnizorilor de retele 5G si altor operatori care au nevoie sa implementeze rapid un sistem de backhaul MW multi-Gigabit fiabil. In paralel, am imbogatit familia de sisteme radioi OmniBAS™-BX, utilizata pe scara larga, pentru a acoperi o gama larga de frecvente MW de la 13 la 38 GHz. Noile produse reprezinta evolutia portofoliului OmniBAS™ MW si sunt rezultatul unei cercetari tehnologice extinse cuprinzand mai multe inovatii, ce deservesc operatorii de retele din intreaga lume inca din 2010."

Autori

foto
INTRAROM SA