loader

Inspiro, editia a IV-a, aduce pe scena manageri, antreprenori si lideri de opinie care se iau la tranta cu prejudecatile

Dupa succesul primelor trei editii, Progresiv – cea mai mare publicatie dedicata profesionistilor din retail si FMCG – organizeaza cea de-a 4-a editie Inspiro.

Evenimentul are loc pe parcursul unei singure zile si se adreseaza oamenilor care vor sa isi lase amprenta asupra locului de munca, a colegilor si a societatii in care traiesc, celor carora le pasa, vor sa se dezvolte si sa se lase inspirati.

 

Intr-o perioada in care resursele sunt limitate, Inspiro este o investitie pe termen lung in oameni.

 

Asadar, joi 5 iunie Progresiv ii invita la hotel Pullman din Bucuresti pe toti cei interesati de dezvoltarea personala pentru o noua intalnire cu liderii din FMCG si cu speakeri motivationali din zona de training & coaching.

 

Printre speakerii care au confirmat prezenta la aceasta editie Inspiro se numara: Hans Dewaele - General Manager P&G Romania, Leslie Hawke - Presedinta Asociatiei Ovidiu Ro, Jean Valvis - Presedinte si Director General al Valvis Holding si Neil Coupland - General Manager JTI Poland (fost General Manager la JTI Romania).

 

Evenimentul este sustinut de Orkla Foods Romania, Unilever, Agricola, HL Display in calitate de sponsori si de partenerii media Hotnews, rappel des titres, Cariere, IAA, Blitz TV, SMARK, IQads, doingbusiness.ro, ziare.com, business24.ro si ARILOG.

 

Lista completa a speakerilor si mai multe detalii despre Inspiro pot fi gasite pe site-ul evenimentului: www.inspiro.magazinulprogresiv.ro.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL