loader

Inscrie-ti copilul gratuit la Crosul Copiilor din cadrul Maratonului DHL Stafeta Carpatilor

Pe 19 iunie la Poiana Brasov are loc Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, a VII-a editie.

Pe 19 iunie la Poiana Brasov are loc Maratonul DHL Stafeta Carpatilor, a VII-a editie. Fie ca te-ai inscris deja sau vrei doar sa petreci un weekend la munte, adu-l si pe micutul tau sportiv la Crosul Copiilor, un concurs dedicat celor mici, cu participare gratuita. Competitia se va desfasura pe platoul de la Stana Turistica si va beneficia de arbitraj si numere de concurs separate de restul maratonului.

 

Pot participa copii cu varste intre 5 si 13 ani, care sunt impartiti pe 3 categorii de concurs:


• Varsta intre 5 - 8 ani: 250 m;


• Varsta intre 9 - 11 ani: 500 m;


• Varsta intre 12 - 13 ani: 1000 m;

 

Toti copiii sub 14 ani vor fi insotiti la inscriere de un parinte sau de un tutore, profesor, care va semna declaratia de consimtamant a parintilor, prin care sunt de acord cu participarea copilului in competitie.

 

Toti micutii participanti vor primi numere de concurs, iar finalistii vor fi premiati cu medalii. Dupa festivitatea de premiere, copiii se vor bucura de un spectacol inedit cu personaje din desene animate si pe langa multe alte surprize vor putea canta si dansa pe muzica lui Smiley, care promite un concert plin de energie la Stana Turistica.

 

Toate fondurile stranse din taxele de participare ale adultilor vor fi donate Comitetului Paralimpic Roman si vor fi utilizate pentru sustinerea sportivilor paralimpici romani la Jocurile Paralimpice de la Rio, din septembrie 2016.


Partenerii strategici din acest an sunt Ministerul Tineretului si Sportului, Directia de Sport a Judetului Brasov, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Camera de Comert si Industrie Brasov, Ro Club Maraton, Aqua Carpatica, MedLife, Tymbark, World Class, Smile Experts, Easy Plast, Generali, Buff, Terapie prin Miscare, Alucro, Bucharest Running Club, Weissman, Futuro, Semimaraton Iasi, Bucharest Marathon Raiffeisen Bank, Bucharest Running Club, Ultimate Mudness.

 

Partenerii media sunt: Europa FM, HotNews.ro, CSR Media, Eva.ro, DoingBusiness.ro, News.ro, Ziare.com, 36fit.com, Auto Motor si Sport, Men’s Health, National Geographic Romania.

 

Toate detaliile legate de eveniment sunt disponibile pe website-ul www.maratondhl.ro.

 

Va asteptam la Start!
 

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL