loader
Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business, doua dintre temele de discutie pe scena Microsoft Summit 2017

Impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business, doua dintre temele de discutie pe scena Microsoft Summit 2017

Microsoft Romania completeaza agenda editiei din acest an a Microsoft Summit, cu doua dintre cele mai actuale teme de discutie ale mediului de afaceri: impactul tehnologiei asupra mediului de afaceri si cresterea performantei de business prin intermediul tehnologiei.

Cu o experienta relevanta in una dintre cele mai mari piete emergente din lume si un nivel ridicat de intelegere al impactului pe care tehnologia il are asupra industriilor, Philippe Rogge, Vicepresedintele Regional Microsoft pentru Europa Centrala si de Est (CEE), va impartasi perspectiva sa asupra modului in care tehnologia influenteaza si transforma mediul de business.

 

Brad Stanciu, Chief Financial Officer in cadrul uneia dintre cele mai mari agentii de comunicare integrata din Romania, Mercury360 Communications Group, va oferi publicului perspectiva sa aplicata asupra investitiei in solutii tehnologice, cu impact direct in cresterea profitabilitatii, precum si a competitivitatii pe o piata extrem de dinamica, prin instrumente de planificare strategica moderne.


Printre celelalte teme de discutie prezente pe agenda evenimentului se numara si conceptele de “digital government” si „sharing economy” (economia colaborativa), teme ce vor fi sustinute de Toomas Ilves, respectiv April Rinne.


April Rinne, din pozitia de lider al Grupului de Lucru pentru Economia Colaborativa din cadrul World Economic Forum, grup de lucru care analizeaza efectele si evolutiile noilor modele economice aduse de epoca digitala, va discuta despre economia colaborativa, model de economie bazat pe ideea utilizarii in comun a resurselor fizice si umane, evidentiind beneficiile acesteia si atragand atentia asupra obstacolelor implementarii acesteia.


Toomas Ilves, fost presedinte al Estoniei in perioada 2006 – 2016, va expune pe scena evenimentului din experienta de a fi transformat Estonia in cel mai digitalizat stat din lume. In prezent, Estonia este cunoscuta drept tara in care orice operatiune este digitalizata – spre exemplu, taxele sunt platite exclusiv online, iar cetatenia electronica estoniana este una oferita la nivel global. Pe scena Microsoft Summit, Toomas Ilves va evidentia si modul in care Estonia si-a adaptat infrastructura pe masura ce digitalizarea a evoluat la nivel global.


Sesiunea plenara a evenimentului va fi urmata de trei sesiuni paralele de discutii, centrate pe urmatoarele teme de interes:


Innovate with new business models, in cadrul careia vor fi prezentate povesti de succes ale companiilor care au facut schimbari fundamentale in modelul de business cu ajutorul tehnologiei;
Improve business performance, in cadrul careia vor fi prezentate exemple de utilizare a tehnologiei pentru imbunatatirea performantei pe termen mediu si lung;
Experience digital services, sesiune in care vor fi prezentate exemple de implementare a unor solutii ce raspund unor nevoi punctuale de business.

 


Philippe Rogge a ocupat diverse pozitii in cadrul Microsoft anterior numirii sale in functia de Vicepresedintele Regional Microsoft pentru Europa Centrala si de Est (CEE). Acesta s-a alaturat companiei in anul 2010, ocupand functia de Enterprise and Partner Group Director. Ulterior, a fost numit Director General al Microsoft Belgia si Luxemburg, iar in cea de-a doua jumatate a anului 2012 a condus operatiunile Microsoft Portugalia in calitate de director general interimar. Inainte de a prelua functia detinuta in prezent in cadrul Microsoft CEE, Philippe Rogge a ocupat timp de trei ani pozitia de Chief Operating Officer al Microsoft China, unde a condus operatiunile departamentului de vanzari si marketing. Anterior momentului in care Philippe s-a alaturat Microsoft, acesta a ocupat functia de Chief Operating Officer in cadrul Option NV, companie belgiana cunoscuta pentru dezvoltarea primului modem wireless 3G OEM.


Brad Stanciu ocupa functia de Chief Financial Officer al agentiei de comunicare integrata, Mercury360 Communications Group, inca din anul 2006, fiind responsabil cu planificarea strategica si gestionarea financiara in cadrul companiei. Printre proiectele pe care le-a dezvoltat pe parcursul acestor ani se numara implementarea si dezvoltarea solutiilor ERP, recent preluand si responsabilitatea dezvoltarii tehnologice si a procesului de upgrade al infrastructurii IT. Prin prisma experientei acumulate in cadrul acestor proiecte inovatoare, Brad a devenit tot mai interesat de modul in care digitalizarea influenteaza mediul de afaceri si considera ca aceasta schimbare ar trebui gestionata integrat pentru ca operatiunile si procesele de business sa fie imbunatatite.


Mai multe detalii despre speakerii invitati sa urce pe scena Microsoft Summit 2017: https://www.mssummit.ro/#speakers


Evenimentul va avea loc pe data de 7 noiembrie, iar achizitia biletelor se poate face prin reteaua Eventim sau pe website-ul www.mssummit.ro. Pana pe 20 septembrie, costul biletelor de acces in versiunea „Early Birds” este de 580 RON*, data dupa care costul biletelor va fi de 800 RON* .
 

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL