loader
Huawei lanseaza HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 dotate cu procesor Intel de a 11-a generație: sunt notebook-uri smart, subțiri și ușoare pentru consumatorii tineri

Huawei lanseaza HUAWEI MateBook D 14 și HUAWEI MateBook D 15 dotate cu procesor Intel de a 11-a generație: sunt notebook-uri smart, subțiri și ușoare pentru consumatorii tineri

Noua serie HUAWEI MateBook D a fost imbunatatita nu numai cu cele mai recente procesoare Intel de a 11-a generatie, ci si cu noua grafica Intel® Iris® Xe, care permite notebook-urilor sa gestioneze cu usurinta o mare varietate de sarcini de procesare complexe

Huawei Consumer Business Group (BG) a anuntat astazi seria de laptopuri HUAWEI MateBook D 14 si HUAWEI MateBook D 15 cu noul procesor Intel® Core™ de generatia a 11-a, care ofera un salt semnificativ de performanta, precum si colaborare intre dispozitive, facand PC-urile mai inteligente ca niciodata. De la invatarea online si lucrul de acasa si pana la toate tipurile de divertisment multimedia, HUAWEI MateBook D 14 si HUAWEI MateBook D 15 prioritizeaza si satisfac nevoile tinerilor la toate nivelurile.

Noua serie HUAWEI MateBook D a fost imbunatatita nu numai cu cele mai recente procesoare Intel de a 11-a generatie, ci si cu noua grafica Intel® Iris® Xe, care permite notebook-urilor sa gestioneze cu usurinta o mare varietate de sarcini de procesare complexe. Laptopurile HUAWEI MateBook D ofera, de asemenea, tehnologii inovatoare, cum ar fi Super Device, Fingerprint Power Button, Wi-Fi 6 cu antena dubla, capacitati de incarcare pentru smartphone-uri si o baterie de mare capacitate. HUAWEI MateBook D 14 & D 15 nu sunt doar instrumente pentru productivitate, ci insotitori indispensabili pentru tineri in toate tipurile de contexte educationale si cotidiene.

Ecranul FullView ofera o experienta vizuala remarcabila

Noul HUAWEI MateBook D 14 este prevazut cu un ecran antireflex IPS Full HD 1080p de 14 inci, iar HUAWEI MateBook D 15 este echipat cu un ecran de 15 inci. Ambele pastreaza, de asemenea, designul FullView al modelelor precedente, cu un raport screen-to-body de 84% si, respectiv, 87%, si un raport de aspect 16:9 pentru a sustine o experienta vizuala extrem de captivanta. Indeplineste, de asemenea, certificarile TÜV Rheinland Low Blue Light si Flicker Free pentru o experienta de vizionare mai confortabila. Nivelul scazut de lumina albastra ajuta la reducerea oboselii oculare generate de utilizarea prelungita a ecranului.

Frumusete metalica si un design minimalist

Noile laptopuri HUAWEI MateBook D 14 si D 15 continua filosofia de design „Pure Shape" a Huawei, cu un corp metalic simplu si linii rafinate, rezultand un aspect general fara cusur. Notebook-urile sunt disponibile in doua variante de culoare distincte: MateBook D 14, in varianta clasica si discreta Space Grey, si MateBook D 15, in varianta eleganta si sofisticata Mystic Silver.

Fiecare HUAWEI MateBook D este construit cu preocuparea pentru calitate si precizie, astfel incat sa le ofere utilizatorilor cea mai fiabila si consistenta experienta posibila. Balamaua de 180 de grade a seriei HUAWEI MateBook D faciliteaza partajarea ecranului de catre mai multi utilizatori intr-un scenariu de colaborare. Cantarind doar 1,38 kg   si masurand doar 15,9 mm  in cel mai gros punct al sau, HUAWEI MateBook D 14 este usor de transportat oriunde mergeti. Cu o greutate de 1,60 kg  si o grosime de numai 16,9 mm   in punctul cel mai gros, calatoriile cu HUAWEI MateBook D 15 se fac fara efort, iar gama bogata de porturi de pe partile laterale ale notebook-ului va indeplini majoritatea scenariilor de utilizare zilnica.

Performanta mai puternica si mai durabila

Pentru tanara generatie, un PC este atat un instrument de productivitate, cat si un companion indispensabil in toate tipurile de activitati de zi cu zi si de divertisment. HUAWEI MateBook D 14 si D 15 sunt echipate cu un nou procesor Intel® Core™ de a 11-a generatie, construit pe baza tehnologiei SuperFin pe 10 nm. Procesor cu patru nuclee si opt fire de executie, acesta este mai rapid decat modelele anterioare pentru a face fata fara efort scenariilor de utilizare zilnica si dispune de grafica integrata Intel® Iris® Xe Graphics pentru performanta grafica. Noile notebook-uri pot fi configurate cu o memorie de pana la 16GB pentru performante mai rapide de citire si scriere, precum si cu un SSD NVMe PCle de mare viteza pentru performanta generala a sistemului. Utilizatorii pot comuta intre doua profiluri de alimentare la tastele Fn si P, inclusiv un mod de performanta pentru a elibera intreaga putere a HUAWEI MateBook D in cele mai solicitante sarcini. Un sistem avansat de racire cu ventilator HUAWEI Shark asigura o performanta stabila in sarcina. In plus, dispozitivele HUAWEI MateBook D dispun de o interfata de retea Wi-Fi 6 modernizata, cu antena dubla, pentru a le oferi utilizatorilor conectivitate la internet stabila si de mare viteza.

Super Device: drag to connect

HUAWEI MateBook D 14 si D 15 vine cu functia Super Device  care ofera o modalitate mai convenabila pentru utilizatori de a conecta laptopul cu alte dispozitive. Pentru a initia imperecherea, utilizatorii trebuie pur si simplu sa faca clic pe pictograma Control Panel (Panou de control) din coltul din dreapta jos pentru a deschide Super Device, apoi sa traga alte pictograme ale dispozitivelor spre pictograma PC. Aceasta modalitate simpla de imperechere face conectarea mai multor dispozitive mai intuitiva ca niciodata.

HUAWEI MateBook D 14 si HUAWEI MateBook D 15 ofera, de asemenea, o experienta  cuprinzatoare pentru toate situatiile si, mai mult, datorita capacitatii lor de a colabora fara probleme cu alte produse Huawei - inclusiv telefoane, tablete, monitoare, utilizatorii isi pot incredinta inspiratia spontana pe oricare dintre dispozitivele Huawei pe care le detin, iar continutul se va sincroniza fara probleme intre toate acestea. Colaborarea multi-ecran cu smartphone-urile permite acum pana la trei ferestre active, oferind performante exceptionale de multi-tasking. Documentele si imaginile sunt transferate intre dispozitive cu un simplu drag and drop. Alternativ, utilizatorii pot deschide fisierele de pe smartphone pe laptop si pot face modificari directe. De asemenea, apelurile video pot fi initiate de pe laptop fara a mai manevra telefonul, eliberand astfel mainile utilizatorilor.

Prin intermediul functiei Multi-Screen Collaboration, utilizatorii pot, de asemenea, sa conecteze o tableta Huawei la un HUAWEI MateBook D si sa foloseasca tableta ca bloc de desen sau ca un al doilea ecran, sau pur si simplu pentru transferuri de fisiere drag-and-drop. Modelele HUAWEI MateBook D pot fi conectate, de asemenea, la un monitor HUAWEI MateView, fie fara fir, fie cu un cablu. Actualizarile viitoare vor oferi si mai multe optiuni de interconectivitate pentru ca utilizatorii sa se bucure de noi experiente in toate scenariile.

Adaptorul AC care vine cu HUAWEI MateBook D 14 si D 15 poate fi folosit chiar si pentru a incarca unele smartphone-uri Huawei care accepta tehnologia HUAWEI SuperCharge™. Mai mult, acesta permite incarcarea telefoanelor mobile de la notebook, atunci cand acesta este oprit. Acest lucru ofera o solutie foarte buna la problema duratei de viata a bateriei in timpul calatoriilor.

                                                     

Tehnologiile inovatoare Huawei, cum ar fi butonul de deschidere cu amprenta digitala si camera incastrata, sunt, de asemenea, prezente pe HUAWEI MateBook D 14 si D 15 pentru o utilizare si o securitate imbunatatite.

HUAWEI MateBook D 14 si HUAWEI MateBook D 15 cu procesoare Intel de generatia a 11-a sunt disponibile in Romania cu preturi incepand de la 3299 lei. Pentru mai multe detalii, vizitati https://consumer.huawei.com/ro/offer/laptopuri/.

Noile laptopuri pot fi achizitionate din magazinul online HUAWEI Store, cu urmatoarele beneficii: livrare gratuita, plata in 12 rate fara dodanda, puncte de fidelitate HUAWEI.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele si serviciile Huawei sunt disponibile in peste 170 de tari si sunt utilizate de o treime din populatia lumii. Au fost infiintate paisprezece centre de cercetare si dezvoltare in tari din intreaga lume, inclusiv Germania, Suedia, India si China. Huawei Consumer BG este una dintre cele trei unitati de afaceri ale Huawei si acopera smartphone-uri, computere si tablete, wearables si servicii cloud etc. Reteaua globala a Huawei este construita pe o experienta de peste 30 de ani in industria telecomunicatiilor si este dedicata furnizarii celor mai recente progrese tehnologice pentru consumatori din intreaga lume.

Pentru actualizari si informatii constante despre Huawei Consumer BG, urmariti:

Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRO  

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Instagram: https://instagram.com/huaweimobilero

YouTube: https://www.youtube.com/@huaweimobileromania9525

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10617746/

Autori