loader

Gala CARIERE 2016: Noul val al oamenilor care ne inspira!

Pe 14 decembrie am celebrat ispiratia si pasiunea pentru excelenta

Cea de-a IV-a editie a Galei Premiilor CARIERE 2016 „OAMENI CARE NE INSPIRA” a fost celebrata pe 14 decembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din Bucuresti, in prezenta a peste doua sute de invitati de top din mediul de afaceri romanesc. Cu acest prilej am celebrat inspiratia si pasiunea pentru excelenta si ne-am bucurat de o calatorie fascinanta prin New Yorkul anilor ’50, marcata de glamour, eleganta, evolutie, libertate, feminitate.

 

Gala CARIERE de anul acesta a stat sub semnul OAMENILOR CARE NE INSPIRA, al celor care ne invata in fiecare zi ca totul este posibil, al celor care nu se opresc niciodata din propria cautare, se indoiesc, se intreaba, se mira si la randul lor, admira.

 

In cadrul galei s-au acordat sase premii de excelenta, care au ajuns la oameni curajosi, pasionati, creativi si intreprinzatori. Castigatorii premiilor Galei CARIERE 2016, care au marcat anul acesta industria pe care o reprezinta sunt:

 

Liderul noii generatii – David Timis, Growth Engine Manager, Google: „Multumesc in primul rand Luizei Gireada, jurnalistul Revistei CARIERE, cea care a realizat interviul. Mi-a facut o deosebita placere sa stam de vorba. Multumesc tuturor nominalizatilor pentru ca o parte dintre noi suntem chiar foarte buni prieteni si o parte chiar ne cunoastem. Suntem toti o gasca de oameni faini.”

 

Management GeneralAnca Babaneata, CEO, Gothaer: „Sunt emotionata, pentru ca din punctul meu de vedere, mai am un drum lung in fata si multe de invatat. Mi se pare o idee super pentru ca intr-o lume in care traim in sabloane, ne batem pe preturi si ajungem sa uitam de ce facem lucrurile pe care le facem. E foarte frumos ca exista o Gala in care se premiaza valoarea si oamenii care inspira si, sincer, sunt onorata de premiul pe care mi l-au oferit cititorii revistei CARIERE.”

 

 

Dan Isai, CEO Salad Box, antreprenorul care a facut din mancarea sanatoasa un business international, a castigat premiul pentru Cel mai promitator antreprenoriat.

 

Rebel pentru o cauza Veronica Soare: „E o mare onoare sa ma aflu aici si sa fiu nominalizata la aceasta categorie. Inseamna foarte mult pentru mine. Cel mai frumos proiect al meu a fost Minuni pe Camino. Anul acesta am strabatut Camino de Santiago - 910 km in 40 de zile, pe jos, si am strans fonduri pentru Inima Copiilor.”

 

Champion of Engagement – AVON, Roxana Dobrescu, Sr HR Manager Romania & Moldova: „Pentru noi engagamentul nu a reprezentat o tinta in sine, ci mai degraba un efect al lucrurilor pe care le facem. Suntem o companie pentru femei. Femeile au intotdeauna parte de engagement, nu-i asa? Suntem onorati si va multumim pentru premiu si felicitam toti nominalizatii.”

 

Premiul Leadership pentru intreaga cariera, dedicat celor care reprezinta un model de inspiratie, persuasiune si exemplu personal a fost acordat filosofului Mihai Sora, membru de onoare al Academiei Romane.

 

Invitatii s-au delectat cu un moment artistic asigurat de magicianul Verdini si s-au lasat purtati pe ritmuri de jazz si evergreenuri interbelice interpretate de Jezebel. Evenimentul a fost moderat de catre Tudor Musat, editor prezentator Digi24.

 

Multumim partenerilor care au dat stralucire celei de-a IV-a editii a Galei Premiilor CARIERE:

Supporting Partner: Qualians;
Section Partners: Telekom Romania, Enel, MedLife, Idea::Bank, Adecco, Well Come Expats, Carrefour Romania, UP Romania;
Annual Partner: Romanian Software;
Partners: BADSI, NESPRESSO, Eucom, Smart Experience, IQOS.

 

De asemenea, multumim tuturor celor care ne-au acordat sprijinul in punerea la punct a detaliilor evenimentului:

Via Viticola, YOKKO, Aria Burger, MARUCA, ZAREA, KRAUTZ Production, REV Technology, FIVE’S, Arhikult, Calin Events, Floripedia, Bella Chic Studio, CUT’N’COLOUR.

Parteneri media: Revista HR Manager, Biz, Wall-Street, Forbes, Business Review, Asociatia ERUDIO, RFI Romania, Institutul Aspen, PWN Romania, Doingbusiness.ro, Ziare.com, Business24.ro.

 

Mai multe detalii despre Gala Premiilor CARIERE 2016 pe site-ul www.gala-cariere.ro