loader

Flash Office Solutions inchiriaza 600 m.p. in centrul Bucurestiului

Colliers International Romania a intermediat tranzactia de inchiriere prin care compania Flash Office Solutions a preluat un spatiu de cca 600 m2 in cladirea de birouri Armand Business Center din centrul Bucurestiului.

Infiintata in 2013, Flash Office Solutions este unul dintre principalii furnizori de spatii de lucru flexibile din Romania. Compania isi va deschide in noul spatiu cel mai important sediu operational din Bucuresti, pentru a raspunde optim dezvoltarii afacerii intr-un domeniu in plina ascensiune, cel de instant & serviced offices.


Armand Business Center este o cladire moderna de birouri, livrata in aprilie 2013 si avand o suprafata inchiriabila totala de 3.200 m2. Cladirea beneficiaza de vizibilitate si acces foarte bun in centrul orasului, fiind localizata intr-o zona linistita, dar foarte aproape de Centrul Vechi al Capitalei, ceea ce le va conferi noilor chiriasi acces facil nu doar la partenerii de business, ci si la o gama variata de facilitati si modalitati de petrecere a timpului liber.


Decizia Flash Office Solutions de a-si stabili sediul in Armand Business Center a survenit in urma unei analize atente asupra pietei de birouri si a unui proces de selectie riguros, care a inclus mai multe cladiri din Bucuresti.


“Ne bucuram sa fim parte din procesul care marcheaza intrarea Flash Office Solutions pe piata din Romania. Cladirea de birouri Armand Business Center raspunde cu succes atat nevoii de impartire eficienta a spatiului, cat si celei de vizibilitate si accesibilitate, prin amplasarea sa in proximitatea Kilometrului 0 al Capitalei. De asemenea, noua locatie se aliniaza obiectivelor de business ale companiei, permitand dezvoltarea operatiunilor acesteia pe piata locala”, afirma Oana Sirbu, Associate in cadrul departamentului de birouri, din cadrul Colliers International Romania.


„Am deschis acest nou sediu Flash Office Solutions in centrul Bucurestiului pentru a oferi cel mai modern si complet set de servicii de instant offices, adresat managerilor de companii care isi doresc un spatiu de lucru la cheie, in care se poate intra imediat, adaptat ca suprafata nevoilor curente, dar contractat pe o perioada foarte flexibila, la un cost fix, cu toate cheltuielile de mentenanta incluse. Confortul viitorilor clienti, asigurarea unui mediu de lucru cat mai placut si a unei game cat mai variate de facilitati au fost criteriile care au facut din Armand Business Center alegerea cea mai potrivita“, sustine Ilinca Dumitru, Sales Coordinator, Flash Office Solutions.


In primul trimestru al anului 2014, divizia de Birouri din cadrul Colliers International Romania a intermediat 10 tranzactii cu spatii de birouri in Capitala, cu o suprafata cumulata de aprox. 27,000 m.p. Aceasta performanta pozitioneaza Colliers in topul consultantilor pe piata inchirierii de spatii de birouri din Romania si, in mod specific, pe piata spatiilor de birouri din Bucuresti, unde detine o cota de piata de 43%.

Autori

foto
COLLIERS INTERNATIONAL SRL