loader

ELKOTech Romania anunta implementarea solutiei Microsoft Electronic Software Delivery

Electronic Software Delivery (ESD) este un serviciu de distributie online a intregului portofoliu de produse Microsoft Retail.

“Compania ELKOTech Romania pune la dispozitia partenerilor sai acces rapid la tehnologii software si hardware de ultima generatie. Implementarea sistemului ESD reprezinta inca un pas important in aceasta directie. Cu ajutorul lui, clientii nostri vor avea de acum inainte acces imediat la toate licentele Microsoft Retail, in format electronic. Livrarea electronica a licentelor aduce cu sine atat o reducere semnificativa de costuri pentru reselleri, cat si eliminarea timpului de asteptare pentru utilizatorul final”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.


Microsoft Electronic Software Delivery este un program pus la dispozitie de catre Microsoft, prin care cheile de activare pentru licentele Microsoft sunt livrate in mod electronic, via email, catre utilizatorul final sau catre un distribuitor sau reseller. Aceasta procedura aduce cu sine o serie de beneficii importante, precum:

 

- Timp de asteptare redus: cheile de activare a licentelor sunt trimise in doar cateva minute de la terminarea procesului de comanda, eliminand timpul si costurile aferente serviciilor de curierat si solutiilor de stocare;


- Varietate mare de produse: resellerii nu mai sunt obligati sa aiba un stoc fizic de produse Microsoft. Prin intermediul ESD, in doar cateva minute, orice licenta Microsoft Retail poate fi comandata si trimisa clientului pentru instalare;


- Fara riscuri: neavand stocuri, resellerii elimina orice fel de riscuri aferente distributiei: stocuri provizionate gresit, furturi sau probleme cu serviciul de transport.


“Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului curent, peste 25% din totalul licentelor Microsoft vandute sa fie tip ESD”, a completat Gabriela Gheorghe.
 

Autori

foto
ELKOTECH ROMANIA SRL