loader

Doua tranzactii ESOP Consulting inchid o cladire noua de birouri

ESOP Consulting a inchiriat ultimele doua spatii din cladirea Armeneasca BC catre doua companii care activeaza in domeniul serviciilor financiare: Acces Financial, cu o suprafata de 530 mp si Grant Thornton Tax, 376 mp

Cladirea Armeneasca BC a fost data in folosinta la sfarsitul trimestrului doi din acest an si poate fi catalogata drept un proiect de birouri de succes, chiar si in perioada de criza.

 

„Cladirile de birouri de talie medie (3.500-5.000 mp) construite in ultimii ani in zona ultracentrala a Bucurestiului sunt apreciate de chiriasi pentru accesul facil pe care il ofera catre toate punctele cardinale ale Capitalei, pentru calitatea dotarilor si a finisajelor”, declara Alexandru Petrescu, manager al companiei imobiliare ESOP Consulting, prin intermediul careia s-au realizat tranzactiile.

 

Descrierea cladirii Armeneasca BC:

Armeneasca BC a fost inaugurata in urma cu sase luni si  are o suprafata totala inchiriabila de 3.385 mp. Printre avantajele ei se numara amplasamentul – faptul ca este situata in zona centrala, dar si finisajele si locurile de parcare suficiente pentru marimea ei. Astfel,  constructia noua are un design modern, dispune de cortina de sticla, ferestrele care se deschid, tavan suspendat cu corpuri de iluminat incastrate, podea inaltata, mocheta,doua lifturi, paza 24 ore, CCTV, sistem de prize date-voce, BMS, sprinklere, aport aer proaspat, centrala termica.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL