loader

Doua noi modele de vis de la Mercedes-Benz

Modelele S 500 4MATIC Coupé si S 63 AMG 4MATIC Coupé se pot comanda inca din 7 aprilie, la preturi ce pornesc de la 145.111 Euro cu TVA, respectiv 188.480 Euro cu TVA.

Cele doua modele de vis Mercedes-Benz vor putea fi vazute in showroom-uri incepand cu luna septembrie. Noul Mercedes-Benz Coupé este echipat cu tractiune integrala si suspensie pneumatica AIRMATIC cu sistem de amortizare adaptiva controlata electronic ADS PLUS. Suspensia MAGIC BODY CONTROL care include noua functie de inclinare a caroseriei pentru viraje va fi disponibila, in premiera mondiala, pentru modelele cu tractiune spate ce se vor putea comanda incepand cu luna iulie.

 

De la momentul startului comercializarii este disponibila si o versiune Edition 1, ce va putea fi comandata doar pentru o perioada limitata de timp. Printre dotarile standard speciale ale acestei versiuni sunt oferite farurile full-LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski, precum si pachetul Exclusive pentru interior cu scaune cu aspect designo, imbracate in piele Nappa Exclusive.


O prezenta cu un stil aparte, dotari exclusiviste si o sportivitate plina de rafinament - noua Clasa S Coupé de la Mercedes-Benz combina intr-un singur pachet proportiile clasice definitorii pentru un model Gran Turismo cu luxul modern si tehnologia de ultima generatie. Masina cu doua usi este disponibila initial ca S 500 4MATIC Coupé (145.111 Euro cu TVA) cu motorul V8 biturbo de 4663 cmc. Noul Coupé ofera o putere maxima de 335 kW (455 CP) si un cuplu motor maxim de 700 Nm.


Si mai sportiv si mai puternic este noul S 63 AMG 4MATIC Coupé (188.480 Euro cu TVA), al carui motor AMG ultra-performant V8 biturbo, de 5461 cmc asigura o experienta a condusului de o superioritate aparte. Cu o putere maxima de 430 kW (585 CP) si un cuplu motor de 900 Nm, modelul S 63 AMG 4MATIC Coupé ofera o performanta exceptionala, dar si un consum de combustibil remarcabil de scazut.


Ambele modele S Coupé dispun de un nivel spectaculos de dotari standard, ce includ: COMAND Online, sistemul de climatizare automata THERMOTRONIC si farurile LED Intelligent Light System.  

 

Iata o selectie a dotarilor optionale disponibile pentru noile modele S Coupé:

  • Faruri LED Intelligent Light System cu cristale Swarovski (2.800 Euro fara TVA)\
  • Head-up display (1.010 Euro fara TVA)
  • Touchpad (150 Euro fara TVA, standard pentru S 63 AMG Coupé)
  • Pachetul Driving Assistance Plus ce include DISTRONIC PLUS cu Steering Assist si Stop&Go Pilot, PRE-SAFE® Brake, BAS PLUS cu Cross-Traffic Assist, Active Blind Spot Assist, Active Lane Keeping Assist si PRE-SAFE® PLUS (2.250 Euro fara TVA, dotare disponibila doar impreuna cu sistemul de camere video 360° - 860 Euro fara TVA)
  • Night View Assist Plus cu detectia rapida in intuneric a pietonilor si a animalelor de dimensiuni mari, scoase in evidenta de functia Spotlight (2.040 Euro fara TVA)
  • Pachetul Scaune Confort pentru sofer si pasagerul din dreapta, cuprinde urmatoarele dotari: scaune multicontour cu functie “dinamica” (sectiunile laterale se umfla pentru a oferi sustinerea necesara), functie de masaj ENERGIZING (masajul este realizat cu ajutorul a 14 sectiuni speciale amplasate in spatar si care ofera si incalzire selectiva), incalzire si suport lombar ajustabil prin trei sectiuni (1.700 Euro fara TVA, standard pentru S 63 AMG Coupé)
  • Pachetul AIR-BALANCE, include ionizarea aerului, filtrarea imbunatatita a acestuia si odorizator automat (370 Euro fara TVA)
  • Pachetul incalzire Confort include cotiera incalzita pe portiera soferului, pe cea a pasagerului din dreapta si pe tunelul median, volan multifunctional incalzit (430 Euro fara TVA)
  • Sistemul de sunet hi-end surround 3D Burmester® cu 24 de difuzoare, amplificator cu 24 de canale si o putere maxima de iesire de 1520 Wati (6.300 Euro fara TVA)  

Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro.

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL