loader
Divizia Dunapack Packaging isi amplifica operatiunile in Romania prin noua fabrica de ambalaje din carton ondulat

Divizia Dunapack Packaging isi amplifica operatiunile in Romania prin noua fabrica de ambalaje din carton ondulat

Grupul de firme detinut de familia Prinzhorn isi intareste centrul de productie din regiunea centrala a Romaniei.

Dunapack Rambox, compania romana a Diviziei Dunapack Packaging a semnat un acord pentru achizitionarea a 11,5 ha teren in vederea construirii unei fabrici de ambalaje de carton ondulat tip greenfield in zona Bucurestiului. Fabrica existenta din Sfantu Gheorghe beneficiaza de o modernizare tehnica majora.


Noua fabrica de 22.000 m2 din Bolintin, la 20 km vest de Bucuresti, va fi echipata cu o masina de carton ondulat de mare viteza marca Fosber, cu o latime de 2,8 m, precum si cu mai multe masini de prelucrare in mai multe culori si tipuri de cutii pentru a furniza solutii de ambalare de inalta calitate si cu grad ridicat de functionalitate. Capacitatea de productie anuala este preconizata la 180 milioane m2 pe an. Noua fabrica va functiona in mod complementar pe langa fabrica existenta Dunapack Rambox din Sfantu Gheorghe, Covasna.


Aceasta din urma isi va creste capacitatea de productie beneficiind de o modernizare a masinii de carton ondulat conform celui mai recent standard tehnologic, combinata cu echipamente noi de inalta calitate pentru imprimare, stantare si lipire.
Ambele fabrici vor atinge o capacitate de productie anuala de 300 milioane m2.


Domnul Alexander Enzenberg, Managing Director al Diviziei Dunapack Packaging spune: „Noua fabrica tip greenfield de langa Bucuresti este o ocazie fantastica de a intari pozitia strategica a companiei Dunapack Rambox pe piata din Romania. Cu doua fabrici in regiune suntem capabili sa furnizam clientilor nostri ambalaje de inalta calitate in combinatie cu o organizare logistica optima.”


Cu fabrica noua de productie , Dunapack va opera cu doua fabrici de cutii in Romania. Astfel Divizia Dunapack Packaging va fi reprezentata in 10 tari, cu 19 fabrici de ambalaje din carton ondulat.
 

Autori

foto
DUNAPACK RAMBOX PRODIMPEX SRL