loader

DHL Express Romania este Partener Logistic Oficial al Festivalului International George Enescu

DHL, liderul pietei mondiale de curierat expres si logistica, impreuna cu organizatoriul Festivalului International ‘George Enescu’ anunta incheierea unui parteneriat prin care sprijina financiar organizarea festivalului si in acelasi timp ofera suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, in perioada 30 august – 20 septembrie 2015.

“DHL Express este onorata sa fie Partenerul Logistic Oficial al Festivalului George Enescu,” spune Daniel Kearvell, Managing Director. ‘Sprijinul oferit de noi se refera la o gama larga de servicii, de la transportul instrumentelor muzicale si al echipamenelor necesare orchestrelor, la planificarea logistica a concertelor sau livrarea invitatiilor. Suntem mandri sa putem demonstra cu acest prilej capabilitatile DHL de livrare la timp, dar si sa transportam instrumente muzicale de o asemenea valoare, in siguranta, in sistem usa la usa.”

 

“Pozitionarea festivalului ca un lider in domeniul sau face parteneriatul cu DHL Express unul natural si suntem incantati sa sustinem livrarea Festivalului Enescu - un ‘produs’ cultural de exceptie al Romaniei - la urechile lumii intregi", a adaugat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.


“Ne bucura faptul ca DHL a ales sa sprijine cel mai important brand cultural de tara. Festivalul International George Enescu duce mai departe valorile marelui nostru compozitor, George Enescu, precum si muzica sa, care este interpretata de cele mai importante orchestre din lume, atat pe scena Festivalului, cat si pe scene internationale. “ a adaugat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului International George Enescu.

 

In cadrul editiei 2015 a festivalului George Enescu vor avea loc numeroase concerte sustinute de orcheste de prestigiu din lumea intreaga, iar DHL va asigura livrarea in siguranta si la timp a tuturor instrumentelor muzicale apartinand acestor orchestre , la salile unde vor avea loc concertele: Ateneu, Sala Palatului ori Sala Radio.


Parteneriatul presupune si oportunitati de marketing extinse pentru DHL: pe langa invitatiile oferite partenerilor de afaceri si angajatilor, drepturi de utilizare a logo-ului Festivalului, ori prezenta logo-ului DHL pe toate materialele tiparite, a fost creat un vizual dedicat si un mesaj de comunicare co-branded personalizat pentru acest parteneriat. Aceasta dovedeste intentia ambelor branduri de a continua parteneriatul si pentru editiile viitoare ale festivalului.


DHL Express este un jucator activ in sustinerea comunitatii in care activeaza – cele mai bune exemple fiind sprijinirea nationalei de rugby a Romaniei prin Parteneriatul Logisitic cu Federatia Romana de Rugby (initiat inca din 2011) si suportul acordat sportivilor paralimpici in drumul lor catre Olimpiada de la Rio, prin parteneriatul cu Comitetului National Paralimpic (2015).
 

Autori

foto
DHL INTERNATIONAL ROMANIA SRL