loader
Descopera cele mai noi trenduri in Retail, la Retail Mastery 2023

Descopera cele mai noi trenduri in Retail, la Retail Mastery 2023

Retail Mastery Romania este primul dintr-o serie de evenimente similare, organizate de Zitec si Google pe multiple piete din Europa

Zitec si Google au placerea de a va invita la evenimentul Retail Mastery 2023, pe 26 octombrie 2023, la hotel Sheraton, Bucuresti. Peste 10 specialisti de top din cadrul celor doua companii vor discuta despre cele mai noi trenduri pentru anul urmator pe piata de retail, precum phygital, AI, big data sau alte tehnologii si abordari inovative.

Industria de retail trece prin transformari profunde. 73% dintre tranzactiile online au o componenta omnichannel. 64% dintre companii sunt preocupate de amenintarile cibernetice. Se estimeaza ca 3 din 4 companii vor implementa un proiect digital cheie bazat pe date in urmatorii 4 ani.

Suntem incantati sa gazduim evenimentul Retail Mastery 2023 in colaborare cu partenerii nostri de la Google. Impreuna, am pregatit o suita de studii de caz si de prezentari de interes pentru industria de Retail din Romania. La Zitec, ne angajam sa oferim solutii de ultima ora si sa ramanem permanent conectati la tendintele din industrie, iar acest eveniment este o oportunitate de a impartasi din experienta noastra”, a declarat Ionut Cocias, Cloud Business Line Director

Retail Mastery 2023 are loc pe 26 octombrie, in intervalul orar 14:00-19:00 la Hotel Sheraton. Participarea este gratuita, si necesita inregistrarea prealabila pe pagina dedicata evenimentului de pe site-ul Zitec.

Printre speakerii la eveniment se regasesc:

Alexandra Bianca Baicu, Account Executive CEE, Google

Elena Stanescu, Cloud Partner Engineer, Google

Andrei Filip, Director of Product Management, Adore Me

Marius Balteanu, Chief Information Officer & Partner, Zitec

Ionut Cocias, Cloud Business Line Director, Zitec

In cadrul Retail Mastery vor fi abordate subiecte si studii de caz despre:

Transformare digitala: viitorul industriei de retail este strans legat de modernizarea sistemelor, de implementarea tehnologiei cloud si de capacitatea business-urilor de a folosi aceste parghii pentru a creste accelerat.

De la omnichannel la phygital: strategiile care integreaza perfect toate punctele de contact ale utilizatorul cu brandurile le ofera ocazii unice business-urilor pentru a-si loializa clientii.

Trenduri de ultima ora: retail AI, securitate cibernetica, data analytics - adoptarea tehnologiilor de ultima generatie ofera avantaje competitive extraordinare, atat in ceea ce priveste experienta de cumparare, cat si cand vine vorba despre eficientizarea operatiunilor.

Retail Mastery Romania este primul dintr-o serie de evenimente similare, organizate de Zitec si Google pe multiple piete din Europa.

Despre Zitec

Lider pe piata IT & Digital Marketing din Romania, cu birouri in Bucuresti si Brasov, Zitec este specializat in dezvoltarea de solutii de afaceri, servicii si produse tehnologice personalizate, aplicatii mobile, blockchain, precum si servicii de digital marketing.

In calitate de partener certificat al Google Cloud si a altor giganti tehnologici, Zitec se bucura de o experienta de 20 de ani in colaborarea cu peste 300 de companii din 30 de tari, inregistrand un nivel constant de satisfactie a clientilor de peste 80%.

Zitec este auditor de securitate certificat CREST si NIS si detine, de asemenea, certificarile ISO:9001 si ISO:27001. Prin prisma proiectelor europene finalizate sau aflate in faza de implementare in cadrul programelor Ambient Assisted Living si Erasmus +, Zitec este partener al Comunitatii Europene. Descoperiti mai multe despre Zitec pe zitec.com.

Autori

foto
ZITEC COM SRL