loader
Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat producatorul de materiale izolante Knauf Insulation in preluarea fabricii de vata minerala de sticla Gecsat din Romania

Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat producatorul de materiale izolante Knauf Insulation in preluarea fabricii de vata minerala de sticla Gecsat din Romania

In urma preluarii fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spatiul si linia de productie la standardele Knauf

Deloitte Romania si Reff & Asociatii | Deloitte Legal au asistat Knauf Insulation, unul dintre cei mai mari producatori de solutii de izolare din lume si parte a grupului german Knauf, in preluarea fabricii de vata minerala de sticla Gecsat SA, din Tarnaveni, judetul Mures. Tranzactia a fost finalizata in urma notificarii Consiliului Concurentei.

In urma preluarii fabricii, Knauf Insulation a demarat un amplu proces de modernizare pentru a aduce spatiul si linia de productie la standardele Knauf si pentru a putea produce vata minerala din sticla de cea mai inalta calitate si in conditii de protectie a mediului.

Apreciem mult nivelul serviciilor oferite de echipa Deloitte Romania si efortul intens depus pe parcursul intregului proces. A fost o tranzactie complexa, care a necesitat un grad inalt de expertiza din partea consultantilor financiari, juridici si fiscali ai Deloitte”, a declarat Adrian Garofeanu, Director General Knauf Insulation Romania si Bulgaria.

O echipa formata din experti Deloitte Romania si avocati de la Reff & Asociatii | Deloitte Legal a oferit Knauf Insulation servicii de due diligence financiar si fiscal si asistenta juridica pe tot parcursul tranzactiei, de la etapa de structurare, due diligence juridic si negociere, pana la semnare si finalizare, precum si servicii juridice post-tranzactie. Echipa de consultanta financiara implicata in proiect a fost alcatuita din Radu Dumitrescu, Partener Coordonator, Ionut Vasilescu, Manager, si Sorin Rugina, Senior Associate, echipa de la Reff & Asociatii | Deloitte Legal a fost formata din Georgiana Singurel, Partener, Diana Fejer, Senior Managing Associate, Andreea Zaharia, Managing Associate, Maria Nitulescu, Managing Associate, Florin Grumeza, Senior Associate, Florentina Munteanu, Partener, Mihnea Radu, Senior Associate, Calin Cosma, Senior Associate, Gabriela Ilie, Senior Managing Associate, si Irina Picos, Senior Associate, iar din echipa de consultanta fiscala au facut parte Dan Badin, Partener, Ioana Nastase, Senior Manager, si Silvana Balea, Senior Manager.

Echipa noastra multi-disciplinara de experti financiari, fiscali si avocati a lucrat intens la acest proiect care va influenta nu numai viata comunitatii in care activeaza fabrica preluata, ci si viitorul pietei de materiale izolante din Romania, dat fiind ca, prin aceasta preluare, Knauf Insulation intra pe segmentul de productie de materiale de profil pe piata locala”, a declarat Radu Dumitrescu, Partener Coordonator Consultanta Financiara, Deloitte Romania.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 345.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 2.600 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Reff & Asociatii | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societati de avocati din Romania, ofera servicii ce acopera domeniile financiar-bancar, concurenta, dreptul muncii, energie si mediu, insolventa, consultanta juridica de management, litigii, drept societar, fuziuni si achizitii, sectorul public si drept imobiliar. Reff & Asociatii reprezinta Romania in reteaua globala Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocati in 80 de tari.

Pentru mai multe informatii despre Reff & Asociatii | Deloitte Legal, accesati www.reff-associates.ro. Pentru mai multe informatii despre reteaua globala Deloitte Legal, accesati www.deloittelegal.com.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL