loader

Deloitte Romania lanseaza Deloitte Student Academy

Data-limita pentru depunerea aplicatiilor: 30 noiembrie 2014

Deloitte Romania invita studentii de top sa se inscrie la Deloitte Student Academy, un program care isi propune sa le ofere acestora o perspectiva reala despre lucrul intr-o companie multinationala de consultanta.

 

Programul se va desfasura in perioada decembrie 2014-aprilie 2015, la sediul Deloitte, si consta intr-o serie de ateliere interactive conduse de auditori si consultanti fiscali experimentati din cadrul companiei. Termenul de depunere a aplicatiilor este 30 noiembrie 2014.

 

„Am lansat acest program pentru a veni in intampinarea nevoilor curente ale studentilor. Suntem in permanent contact cu mediul academic, derulam programe de internship si angajam tinere talente in cadrul companiei an de an. Deloitte Student Academy a pornit de la dorinta de a-i ajuta pe studeti sa opteze, in mod informat, pentru cariera pe care doresc sa o urmeze, imbinand pregatirea teoretica pe care le-o ofera facultatea cu elementele practice ale profesiei”, a spus Carmen Baibarac, Senior Manager Resurse Umane, Deloitte Romania. „Prin intermediul Deloitte Student Academy dorim sa oferim o perspectiva reala asupra a ceea ce inseamna lucrul intr-o companie de consultanta multinationala. Nu in ultimul rand, aceasta poate fi o ocazie buna pentru participantii la program sa devina parte integranta a Deloitte”.

 

In urma inscrierilor, vor fi selectati 25 de studenti in anul III sau masteranzi cu specializare economica ce vor avea ocazia, in cadrul zilelor de “shadowing”, in departamentele de audit si fiscalitate incluse in program, sa experimenteze, dintr-o perspectiva profesionala, postura de auditor si consultant alaturi de echipa Deloitte.

 

Studentii trebuie sa aiba cunostinte avansate de limba engleza, sa demonstreze curiozitate pentru fenomenele economice si sa aiba dorinta de a se dezvolta.


Pentru mai multe detalii puteti accesa

http://mycareer.deloitte.com/ro/en/graduates/events/deloitte_student_academy.

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL