loader
Deloitte Romania continua sa-si consolideze prezenta regionala si l-a numit pe Horatiu Pirvulescu in functia de Partener Audit si lider al practicii din Timisoara

Deloitte Romania continua sa-si consolideze prezenta regionala si l-a numit pe Horatiu Pirvulescu in functia de Partener Audit si lider al practicii din Timisoara

Horatiu Pirvulescu a acumulat experienta in domeniul financiar-contabil lucrand in firme din domeniul serviciilor profesionale

Deloitte Romania continua procesul de consolidare a birourilor regionale si l-a numit pe Horatiu Pirvulescu in functia de Partener Audit si lider al practicii din Timisoara, incepand din 18 mai 2020. Cu 20 de ani de experienta in audit, Horatiu Pirvulescu s-a concentrat in ultimii opt ani pe initiative menite sa sprijine mediul antreprenorial. In noul sau rol, el va contribui la dezvoltarea programului Deloitte Private, care se adreseaza companiilor private de toate dimensiunile, inclusiv antreprenorilor, IMM-urilor, startup-urilor si afacerilor de familie.

Prezenta de 12 ani a Deloitte in Timisoara va deveni mai solida odata cu venirea lui Horatiu Pirvulescu in echipa regionala. El va contribui la dezvoltarea practicii de audit, precum si la conectarea pietei locale cu solutiile noastre fiscale, juridice si de consultanta financiara, pentru a sprijini antreprenorii si executivii de top din vestul tarii sa-si valorifice la maximum potentialul de business”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Horatiu Pirvulescu a acumulat experienta in domeniul financiar-contabil lucrand in firme din domeniul serviciilor profesionale, in cadrul carora si-a inceput cariera ca asistent audit si a avansat pana la pozitia de partener, precum si detinand rolul de director financiar in companii din domeniul industriei si al ospitalitatii. Inainte de a se alatura Deloitte, a lucrat pentru o alta firma din Big 4. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR), al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) si al Association of Chartered Certified Accountants (FCCA). Are un MBA in marketing si dezvoltare de business la Universitatea McGill din Canada si este licentiat in inginerie mecanica.

Deloitte Romania are prezenta regionala din 2008. Birourile sale din Timisoara si Cluj-Napoca ofera servicii de audit, servicii fiscale si juridice prin intermediul echipei locale de experti, si faciliteaza accesul clientilor la toate tipurile de servicii oferite de profesionistii aflati in Bucuresti.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal Romania, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL