loader
Deloitte a renovat si dotat cu echipamente de ultima generatie un amfiteatru al ASE, in cadrul unui parteneriat strategic pentru urmatorii cinci ani

Deloitte a renovat si dotat cu echipamente de ultima generatie un amfiteatru al ASE, in cadrul unui parteneriat strategic pentru urmatorii cinci ani

Educatia este principala directie de investitie pentru Deloitte Romania

Deloitte Romania a renovat complet si a dotat cu mobilier si echipamente de ultima generatie un amfiteatru al Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Cu ocazia evenimentului de inaugurare a noului amfiteatru, Deloitte Romania si ASE au semnat si un parteneriat strategic valabil pana in septembrie 2024, prin intermediul caruia studentii vor beneficia de ateliere gratuite sustinute de experti ai Deloitte, de programe de practica in cadrul firmei de audit si consultanta, precum si de diferite evenimente organizate de Deloitte cu scopul dezvoltarii studentilor.

Educatia a fost dintotdeauna principalul ingredient al progresului la nivelul individului, al organizatiilor si al societatii, inca dinainte ca revolutia industriala 4.0 sa ii mareasca substantial mizele. In curand, de o educatie continua, in permanenta adecvare la unele cerinte in rapida schimbare ale pietei muncii, va depinde nu doar succesul, ci insasi relevanta. La Deloitte, o organizatie a expertizelor profesionale integrate, insasi constructia businessului se bazeaza pe educatie in multiplele ei forme, in universitate, in practica, in stagiatura si in cadrul diverselor noastre profesii. Nu este asadar intamplator ca educatia este principala directie de investitie pentru Deloitte Romania: in echipele noastre, in sutele de profesionisti de varf care sunt alumni Deloitte, in parteneriate pentru construirea aptitudinilor profesionale ale viitorului si in studii si recomandari privind adecvarea lumii afacerilor si a societatii la o piata a muncii in curs de reinventare. Prin parteneriatul cu ASE, ne propunem sa contribuim la pregatirea si retinerea in tara a cat mai multor experti pregatiti pentru schimbarile dramatice pe care le aduce transformarea digitala a lumii”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova.

Proiectul de modernizare a amfiteatrului nr. 2104, situat in cladirea Virgil Madgearu a ASE, a constat in restaurarea completa a structurii salii si in dotarea acesteia cu video proiector, ecran inteligent, sistem inteligent de utilizare a jaluzelelor si a luminilor, sistem de sunet, toate echipamentele fiind coordonate prin tableta incorporata in catedra. Proiectul a inclus si renovarea peretelui exterior al salii, care acum a fost transformat intr-un spatiu de lucru si recreativ pentru studenti in timpul pauzelor.

Lucrarile de renovare au durat cinci luni, iar valoarea totala a proiectului este de aproximativ 130.000 de euro. Aproximativ 10.000 studenti ai facultatilor de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, Contabilitate si Informatica de Gestiune, Business si Turism, Marketing si Relatii Economice Internationale din cadrul ASE vor participa la cursuri organizate in aceasta sala in fiecare an.

Am ales sa ne implicam in acest proiect inspirati de ideea de a da inapoi comunitatii, in linie cu valorile Deloitte si cu preocuparile generatiei Millennials, ai carei exponenti sunt tot mai atenti la impactul mediului de afaceri asupra societatii, in general. Este o onoare pentru noi sa contribuim la dezvoltarea studentilor si o mare bucurie pentru mine, personal, in calitate de absolvent al ASE. De altfel, cei mai multi dintre colegii mei din practica de Servicii Fiscale sunt absolventi de ASE”, a declarat Vlad Boeriu, Partener Servicii Fiscale, Deloitte Romania, si coordonator al proiectului.

Academia de Studii Economice din Bucuresti este promotorul parteneriatelor strategice cu mediul privat, reprezentat de marile companii prezente pe piata fortei de munca din Romania. Acestea pot contribui la pregatirea profesionala a studentilor nostri la nivelul celor mai inalte standarde in vigoare, pentru a performa pe piata angajatorilor celor mai exigenti. Salutam incheierea parteneriatului strategic cu Deloitte Romania si suntem bucurosi ca studentii si cadrele noastre didactice vor avea oportunitatea, oferita prin aceasta colaborare, de a studia in conditii la nivelul erei digitalizarii”, a declarat Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Deloitte este unul dintre cei mai doriti angajatori din tara, conform clasamentelor independente realizate de mai multe entitati.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii SCA, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesionisti.

Autori