loader
C&W Echinox: Retailerul japonez Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti, in Piata Romana

C&W Echinox: Retailerul japonez Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti, in Piata Romana

Retailerul japonez Miniso, care comercializeaza o gama diversa de accesorii, va deschide joi, 29 noiembrie, primul magazin stradal din Romania in Piata Romana, unul dintre cele mai importante poluri comerciale din Bucuresti.

Miniso a inchiriat pe bulevardul Magheru un spatiu de 125 de metri patrati, tranzactia fiind intermediata de firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

Acesta va fi cel de-al patrulea magazin Miniso de pe piata locala, dupa unitatile inaugurate in centrele comerciale Mega Mall, Veranda Mall si Iris Titan din Bucuresti.

In conditiile in care compania si-a facut intrarea pe piata locala in urma cu mai putin de trei luni, obiectivul pentru 2018 in ceea ce priveste numarul de deschideri a fost atins, planurile companiei fiind de a ajunge la un portofoliu de 40 de unitati pe piata locala pana in 2020.

Dana Radoveneanu, Senior Consultant, Retail Agency C&W Echinox: „Piata locala este una dintre cele mai atractive din regiune datorita dimensiunii si a ritmului de crestere, motiv pentru care doar in ultimii trei ani peste 30 de retaileri noi au decis sa stabileasca operatiuni locale. La fel ca Miniso, majoritatea retailerilor au deschis initial magazine in centre comerciale, dar observam un interes in crestere si pentru spatiile stradale, consacrate ca destinatii comerciale puternice. Piata Romana reprezinta unul din locurile din Bucuresti care beneficiaza de un trafic semnificativ, fiind frecventat de liceeni, studenti, cat si de angajatii care lucreaza in cladirile din zona, cu un profil similar cu cel al consumatorilor tinta.”

Miniso este un retailer japonez de produse pentru casa, accesorii si jucarii infiintat in anul 2013, in Tokyo, de catre designerul japonez Miyake Junya si de un tanar antreprenor chinez Ye Guof. Compania opereaza peste 3.000 de magazine in peste 70 de tari la nivel global. Incepand din 2017, brandul este prezent la nivel european in Germania, Polonia, Serbia, Spania, Grecia, Estonia si Ucraina si este recunoscut pentru preturile accesibile, calitatea, utilitatea si designul propriu al produselor comercializate.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanta imobiliara de top pe piata locala, activand in toate segmentele pietei imobiliare. Departamentul de retail al companiei ofera consultanta dezvoltatorilor si retailerilor si intermediaza inchirierea de spatii comerciale atat stradal, cat si in cadrul marilor centre comerciale din Bucuresti si din tara.

 

Autori

foto
CUSHMAN & WAKEFIELD FACILITIES MANAGEMENT ROMANIA