loader
Cristian Deaconu este noul Director de Vanzari Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Cristian Deaconu este noul Director de Vanzari Schneider Electric Romania si Republica Moldova

Cristian are o experienta de aproape 10 ani in cadrul echipei Schneider Electric, ocupand diverse pozitii de management

Luna iunie vine cu schimbari importante in cadrul echipei Schneider Electric. Incepand cu data de 01 iunie, Cristian Deaconu va prelua pozitia de Director de Vanzari Distribuitori Oficiali, rol ocupat anterior de Lucian Enaru – actualmente Director General Schneider Electric Romania si Republica Moldova.  

Cristian are o experienta de aproape 10 ani in cadrul echipei Schneider Electric, ocupand diverse pozitii de management, cea mai recenta fiind cea de Quality, Business Intelligence & Training Manager in cadrul Centrului de Suport Clienti. Acest rol a scos in valoare nu numai abilitatile sale de a dezvolta echipe de succes, cat si punerea unei baze solide in zona de Business Intelligence si conturarea unor bune practici de management al calitatii. Cu o expertiza tehnica variata, foarte bune abilitati de relationare cu clientii, dar si capacitati dovedite de project management, Cristian este pregatit de o noua provocare in cariera sa, canalizandu-si acum abilitatile spre zona de vanzari, in care a mai activat in trecut. O valoare adaugata pe care Cristian o aduce in ceea ce priveste nevoile clientilor o reprezinta si cunoasterea in detaliu a gamei de produse si solutii Schneider Electric.

Preiau acest nou rol intr-o perioada in care e nevoie mai mult ca oricand sa fim aproape de clientii nostri, sa le intelegem nevoile specifice si sa venim cu produse si solutii competitive, adaptate cerintelor pietei. As putea spune ca provocarea, dar si oportunitatile de a redefini strategiile noastre, sunt pe masura”, spune Cristian Deaconu.

Absolvent al Universitatii Politehnica din Bucuresti – Facultatea de Inginerie, Cristian a obtinut calificari suplimentare in acest domeniu, in cadrul Security Sistems ARTS Romania. El detine totodata certificarea de Trainer oferita de catre Romanian Training Institute si certificare Lean de la IASSC.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate, prin intermediul unor solutii inteligente, si la tehnologie este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!  

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii pe zona energetica, de automatizari in timp real, de software si servicii integrate pentru locuinte, in cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile noastre de incluziune si imputernicire.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL