loader
Conducerea celor doua divizii locale ale Danone reunita sub un management comun, in Romania

Conducerea celor doua divizii locale ale Danone reunita sub un management comun, in Romania

Robert Jasinski devine noul managing director al Danone Romania SRL

Din luna octombrie a acestui an, Robert Jasinski devine noul managing director al Danone Romania SRL, companie care produce si distribuie produse lactate proaspete si produse pe baza de plante, si Nutricia Romania SRL, companie care gestioneaza produse alimentare pentru bebelusi, precum si produse de nutritie specializata.

Pana in prezent, liderul a ocupat functia de managing director al Nutricia Romania SRL.

In noiembrie 2020, Danone a anuntat planul „Local First”, care urmareste o transformare la nivelul operatiunilor companiei. Ideea de baza a planului de adaptare al Danone, care include schimbari structurale si organizationale, este ca localizarea a devenit un criteriu esential pentru a reveni la o crestere sustenabila si profitabila, printr-o organizare mai agila, eficienta si simplificata, care ofera mai multa autonomie echipelor locale, aflate in proximitatea consumatorilor locali.

Astfel, concentrandu-se pe nevoile consumatorilor din fiecare tara unde este prezenta, compania poate opera mai eficient. Primul pas in unirea tuturor diviziilor de business si a categoriilor de produse sub un management comun, la nivel local, a fost realizat odata cu actuala numire.  

„Este o mare onoare sa preiau intreaga conducere a operatiunilor Danone in Romania, in viitor” – a declarat Robert Jasinski, in legatura cu numirea sa in functie. „Pandemia a creat un nou mediu de business, care a confirmat nevoia companiei de a-si schimba structura actuala de functionare. Viziunea noastra globala <<One Planet.One Health>> - care subliniaza, in acelasi timp, sustenabilitatea produselor din portofoliul companiei – a devenit acum si mai prioritara. Epidemia a accelerat si mai mult nevoia consumatorilor de a adopta obiceiuri alimentare sanatoase si sustenabile. Un element nou si important este faptul ca procesul de luare a deciziilor va fi scurtat, multe dintre acestea urmand a fi luate doar la nivel local. Este o mare responabilitate, dar in acelasi timp si o oportunitate. Cautand noi modalitati de a promova o alimentatie mai sanatoasa, vom accelera cresterea durabila, printr-un portofoliu si mai puternic de produse, branduri si servicii aliniate acestui scop”.

Robert Jasinski va prelua noua functie incepand cu 1 octombrie 2021.
Natalia Gelshtein-Kiss, care a ocupat functia de managing director al Danone Romania SRL pana in prezent, isi va continua cariera profesionala cu noi proiecte in cadrul companiei Danone.

 

 

 

Autori

foto
DANONE - PRODUCTIE SI DISTRIBUTIE DE PRODUSE ALIMENTARE SRL