loader
Companiile din Grupul E-INFRA doneaza 500.000 lei in sprijinul sistemului sanitar

Companiile din Grupul E-INFRA doneaza 500.000 lei in sprijinul sistemului sanitar

Suma este alocata sprijinirii principalelor centre medicale din Bucuresti si Cluj-Napoca care vor gestiona efectele pandemice din Romania

Grupul de companii E-INFRA anunta astazi ca doneaza 500.000 lei, prin intermediul Netcity Telecom in Bucuresti si Nova Power & Gas in Cluj-Napoca, pentru sustinerea sistemului sanitar romanesc si a eforturilor de a controla efectele locale ale situatiei pandemice curente.

Suma este destinata achizitiei de kit-uri de testare, echipamente de protectie pentru medici, dezinfectanti, precum si ventilatoare si videolaringoscoape. Donatia este destinata sprijinirii capacitatii medicale in Bucuresti, cu focus pe Spitalul Victor Babes si Institutul Matei Bals, si in Cluj, pe Spitalul Clinic Judetean de Urgenta si Institutul Oncologic Cluj-Napoca. Sponsorizarile sunt intermediate de Fundatia Transilvania Leaders, MagiCamp si Crucea Rosie Romana.

Despre E-INFRA

E-INFRA este un grup cu capital integral romanesc de cinci companii active in domeniul infrastructurii, al carui rol este cel de a sustine calitatea vietii oamenilor, printr-o infrastructura moderna.

Grupul E-INFRA activeaza in doua sectoare din domeniul infrastructurii: detinerea si operarea de infrastructura proprie de telecomunicatii si energie, si servicii profesionale in infrastructura.

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL si WESEE SRL. Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina www.e-infra.ro.

Autori