loader
Cisco anunta inovatii Webex care permit organizarea de evenimente hibride si un mod de lucru incluziv

Cisco anunta inovatii Webex care permit organizarea de evenimente hibride si un mod de lucru incluziv

Pe masura ce lumea trece la un mod de lucru hibrid, organizatiile au nevoie de solutii flexibile, colaborative si incluzive

Inovatiile aduse Webex continua, peste 800 de functionalitati si dispozitive noi fiind lansate din septembrie anul trecut

• Noua suita Webex are un aspect nou, permite colaborarea in sistem hibrid si are un cost cu 40% mai mic decat daca solutiile ar fi achizitionate separat

• Datorita integrarii Slido, cu capabilitati de interactiune cu audienta si, in curand, a instrumentelor hibride de gestionare a evenimentelor de la Socio, Cisco ofera cea mai extinsa platforma de evenimente pentru orice eveniment fizic, virtual sau hibrid.

Pe masura ce lumea trece la un mod de lucru hibrid, organizatiile au nevoie de solutii flexibile, colaborative si incluzive. Cisco (NASDAQ: CSCO) anunta o noua suita Webex, ale carei inovatii permit un mod de lucru hibrid si incluziv, mai multa flexibilitate, dar si organizarea de evenimente hibride, care pot fi personalizate.

98% dintre intalniri vor include cel putin un participant de la distanta, conform unui studiu realizat de Cisco, iar acest mod mixt de lucru (cu interactiuni de la distanta si in persoana) va avea implicatii pe termen lung asupra modului in care lucram, a interactiunii cu evenimentele si tehnologia. De aceea, e nevoie de investitii extinse, pe langa traditionala sala de conferinte, pentru a regandi totul de la zero pe baza noilor nevoi ale evenimentelor hibride si ale fortei de munca hibride. Modul de lucru al organizatiilor inainte de pandemie si in timpul pandemiei va fi diferit in viitor – sa fii suficient de bun nu va fi de ajuns.

Clientii nostri au nevoie de solutiile de colaborare de la Cisco”, a declarat Chuck Robbins, CEO Cisco.Datorita integrarilor adaugate – 800 de functionalitati si dispozitive noi din septembrie pana in prezent – avem cu adevarat cea mai completa solutie pentru intalniri, apeluri, mesaje si organizare de evenimente de pe piata, adaptata pentru sistemul de lucru hibrid al viitorului.”

Pentru a avea succes in era modului de lucru hibrid, organizatiile trebuie sa se asigure ca solutiile sunt flexibile, asigura toate tipurile de interactiuni, sunt sigure si usor de administrat", a declarat Jeetu Patel, vicepresedinte senior si director general Cisco Security and Collaboration. „Noua suita Webex permite tuturor angajatilor care lucreaza in sistem hibrid sa beneficieze de aceleasi oportunitati”.

Noutati Webex:

Valoare adaugata mai mare: Noua suita Webex este prima suita din industrie conceputa pentru un mod de lucru hibrid, care integreaza solutii pentru intalniri, apeluri, mesaje, sondaje si evenimente intr-o singura platforma, cu pana la 40% mai ieftina decat daca solutiile ar fi achizitionate separat. Noua identitate si noul logo Webex au fost regandite pentru a reflecta valoarea pe care Webex o aduce pe piata, clientilor sai, dar si in viata oamenilor.

Evenimente end-to-end: O platforma completa pentru organizarea si gestionarea evenimentelor, necesara in noua era a evenimentelor hibride. Capabilitatile complete ale primei experiente de evenimente end-to-end din industrie vor deveni disponibile dupa finalizarea achizitiei Socio de catre Cisco.

Instrumente de interactiune cu publicul: Sondajele, chestionarele, formatele tip intrebare-raspuns si multe altele oferite de Slido alcatuiesc prima solutie de interactiune cu publicul din industrie, care va fi integrata in toate experientele de colaborare. Functia de sondaje este disponibila in cadrul Meetings si va fi inclusa in curand in Events.

Sistem audio inteligent: Datorita capabilitatilor Webex de eliminare a zgomotelor de fond si de imbunatatire a calitatii audio, utilizatorii vor avea la dispozitie noua functionalitate de optimizare a convorbirii My Voice Only, pentru spatii de lucru la distanta si partajate. Cu ajutorul acesteia, sunt eliminate zgomotele de fond, inclusiv conversatiile persoanelor din fundal, in centrul atentiei fiind doar persoana care vorbeste. My Voice Only va fi disponibila la nivel global din august 2021.

Camera inteligenta: People Focus, anuntat la inceputul acestui an, este inclus in Webex in 2021. People Focus foloseste tehnologii de machine learning si AI care permit participantilor aflati la distanta sa se simta mai conectati, prin furnizarea unui prim-plan al fiecarei persoane din camera.

Dispozitive avansate: Webex Desk este un dispozitiv de colaborare all-in-one, conceput pentru a fi utilizat atat la serviciu, cat si acasa. Experientele de colaborare imersiva vor fi disponibile, de asemenea, prin intermediul RoomOS, care conecteaza fluxurile de lucru cu mai putine comutari intre aplicatii, si prin intermediul platformei Webex Assistant Skills care permite controlul vocal pentru mai mult continut si aplicatii pentru Webex Devices.

Experiente sigure: Functia de preventie a pierderilor de date in timp real din Webex, care blocheaza si elimina automat informatiile confidentiale, va fi disponibila in Messaging. Datorita acestei functionalitati, utilizatorilor li se interzice sa posteze continut clasificat, decat sa redacteze sau sa stearga continut dupa ce acesta este postat. In plus, clientii Webex din Europa vor putea gazdui si prelucra continutul in cadrul UE. Utilizatorii Webex vor beneficia, de asemenea, de criptare end-to-end mult imbunatatita datorita optiunii end-to-end de verificare a identitatii. Cu alte cuvinte, clientii nu vor trebui sa aleaga intre usurinta in utilizare si securitate, ci le obtin pe amandoua.

Resurse suplimentare

• Cisco a anuntat recent intentia de a achizitiona Socio Labs, achizitie preconizata sa se finalizeze in trimestrul IV din 2021.

Ushering in the era of hybrid work de Jeetu Patel, Cisco

Launching new innovations for the era of hybrid work, de Javed Khan, Cisco

Introducing the Webex Suite: The first, best-of-breed suite for hybrid work de Chris Barwick, Cisco

Autori

foto
CISCO SYSTEMS ROMANIA SRL