loader

Centrul comercial Veranda va gazdui primul magazin al brandului de moda Tati in Romania

Veranda va gazdui primul magazin din Romania al brandului de moda Tati, care va fi deschis de catre grupul Peeraj odata cu finalizarea centrului comercial in ultimul trimestru al anului 2016. Proiectul a ajuns astfel la un grad de ocupare de 90%.

„Tati ofera o gama larga de produse, la preturi competitive, si ne bucuram ca va fi disponibil pe piata din Romania, prin inaugurarea locatiei din Veranda. Astfel, locuitorii din zona Obor vor fi primii care vor putea avea acces la oferta brandului francez, obiectivul nostru fiind sa realizam un mix ideal de chiriasi, care sa vina in completarea optiunilor deja existente”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al Veranda. „Am intrat in linie dreapta cu proiectul si ne pregatim de marea lansare din aceasta toamna. Majoritatea chiriasilor au preluat deja spatiile pe care le vor ocupa si lucreaza la amenajarea magazinelor”, a completat Andrei Pogonaru.


“Deschiderea primului magazin Tati in Romania in centrul comercial Veranda din Obor reprezinta o miscare strategica a grupului nostru de a gasi platforma ideala pentru comercializarea produselor brandului francez. Asteptam cu nerabdare vizitatorii mallului sa ne treaca pragul si sa profite de ofertele pe care le pregatim special pentru ei”, a adaugat Marian Radu, reprezentant al grupului Peeraj.


Magazinul Tati va ocupa un spatiu de 1.700 de metri patrati in mallul Veranda, incluzand atat haine, cat si produse de infrumusetare si pentru casa. Printre chiriasii centrului comercial se mai numara H&M, C&A, CCC, Deichman, Triumf, Lora Shoes, Zaza si Le Cashmere Heritage.


Veranda va avea o suprafata inchiriabila de aproximativ 30.000 de metri patrati, dintre care hipermarketul Carrefour va ocupa 10.000 de mp. Aditional, vizitatorii vor beneficia de 15.000 de mp de spatii verzi, unde se vor afla terase, locuri de joaca pentru copii si pentru practicarea sporturilor in aer liber si un patinoar. Printre chiriasii din zona de restaurante se numara Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan, Starbucks si cofetaria Sweet by Marvio.
 

Autori

foto
PROFESSIONAL IMO PARTNERS SA