loader
BYD Electric Busses – viitorul este aici, cu SIXT Group Romania

BYD Electric Busses – viitorul este aici, cu SIXT Group Romania

New Kopel Car Import, parte a SIXT Group Romania, una dintre companiile de top din industria auto, este mandra sa anunte ca a devenit importator al autobuzelor si vehiculelor electrice BYD, in Romania.

BYD este cel mai mare producator si vanzator de automobile electrice si autobuze din intreaga lume, cu peste 100.000 de vehicule electrice vandute anual. BYD a livrat peste 40.000 de autobuze electrice in intreaga lume, avand o prezenta europeana semnificativa, cu ambele instalatii de productie in Ungaria si Franta, precum si cu multe autobuze in Italia, Anglia, Olanda, Israel si multe altele.


BYD are peste 220.000 de angajati, este un pionier in atingerea ecosistemului cu emisii zero si are o experienta de peste 20 de ani in domeniul cercetarii, dezvoltarii si al productiei bateriilor fapt ce se traduce prin cea mai mare capacitate de productie a bateriei de fier fosfor.


Autobuzele BYD sunt unice prin autonomia lor ridicata, capacitatile de incarcare AC, care se traduc in costuri reduse de infrastructura si de incarcare, garantia extinsa a bateriilor si a sistemelor, performantele eficiente de regenerare / franare si autobuzele moderne de calitate.


Autobuzele BYD variaza de la autobuze articulate de 8,7 metri, 10,8 metri, 12 metri, autocare de 13 metri si autobuze articulate de 18 metri.


SIXT Group Romania este un jucator de top si matur al industriei din Romania, o alegere perfecta pentru BYD care isi doreste un parteneriat pe termen lung si de succes. SIXT Group Romania va dezvolta un concept puternic de vanzari cu toate componentele (depozit de piese, servicii, task force etc.), cu disponibilitate zilnica.


“Suntem mandri si onorati ca am devenit importator BYD in Romania. Pentru SIXT Group Romania, care activeaza deja in Romania de 15 ani, acest parteneriat este unul strategic care ne aduce mai aproape de viitor si ne permite sa ne extindem gama de servicii. BYD este cel mai mare brand mondial de vehicule electrice cu avantaje substantiale. Vom dezvolta un parteneriat pe termen lung cu BYD si vom construi activitati de vanzare si de post-vanzare pentru o mai buna asimilare, educare si intelegere a importantei solutiilor de transport electric in Romania. Curatarea mediului si a emisiilor este un alt pas catre o societate mai buna si un viitor mai bun pentru copiii nostri” – Tal Lahav CEO SIXT Group Romania.


“Este inceputul unei colaborari lungi si fructuoase. Sunt increzator ca, prin experienta si capacitatile globale ale BYD, combinate cu experienta si realizarile noaste castigate pe piata din Israel, in care am implementat proiecte pentru zeci de autobuze, vom contribui la dezvoltarea pietei locale si vom cunoaste un mare succes in Romania.” – Doron Vadai CEO BYD Israel.
 

Autori

foto
NEW KOPEL ROMANIA SRL