loader

Brinel ofera localizarea pentru Romania a Microsoft Dynamics NAV 2016 - certificata CfMD

BRINEL este prima companie din Romania care asigura localizarea certificata CfMD (Certified for Microsoft Dynamics) a Microsoft Dynamics NAV pentru cea mai noua versiune a produsului, NAV 2016 avand certificari pentru toate cele trei versiuni: NAV 2013, NAV 2015 si NAV 2016.

Microsoft Dynamics NAV este o solutie multi-limba, multi-valuta de management al afacerii, care ajuta mai bine de 117.000 de companii la nivel global sa-si gestioneze contabilitatea si finantele, lanturile de aprovizionare si operatiunile.

 

Microsoft Dynamics NAV si Office 365 formeaza combinatia de success pentru business. Microsoft Dynamics NAV vine cu un bogat set de functionalitati, iar versiunea Microsoft Dynamics NAV 2016 furnizeaza cateva oportunitati majore pentru sustinerea proceselor de business si imbunatatirea productivitatii in organizatie.


BRINEL este partener Microsoft Dynamics de 13 ani, perioada in care a dezvoltat competentele necesare atat de dezvoltare cat si de consultanta, pentru a putea pune la dispozitie solutii avansate pentru business utilizand NAV Ro BRINEL. Acesta include atat functionalitatile noi necesare, cat si rapoartele financiar –contabile sau declaratiile fiscale obligatorii conform legislatiei si normelor romanesti, precum si traducerea produsului si documentarea acestuia in limba romana.


Certificarea CfMD (Certified for Microsoft Dynamics) este cel mai inalt standard al Microsoft pentru aplicatii dezvoltate de parteneri. Obtinand certificarea CfMD, BRINEL asigura beneficiarii de respectarea normelor stricte impuse de Microsoft pentru proiectarea, dezvoltarea si documentarea modului de localizare a Microsoft Dynamics NAV pentru Romania.


“Efortul BRINEL de a asigura localizarea Microsoft Dynamics NAV respectand standardele de dezvoltare Microsoft, pentru fiecare versiune incepand cu NAV 2013, este in conformitate cu politica Microsoft de dezvoltare a produsului Microsoft Dynamics NAV. BRINEL arata stabilitate si consecventa in relatia cu Microsoft atat din punct de vedere al implementarii produsului cat si din punct de vedere al compatibilizarii acestuia cu cerintele pietei din Romania” declara Sanda Boboc, Dynamics Partner Sales Manager – Microsoft Romania.


BRINEL este partener al Microsoft Romania inca din anul 1997, fiind unul dintre cei mai complecsi parteneri din Romania, detinand 17 competente, dintre care 11 la nivel Gold: Enterprise Resource Planning, Application Integration, Cloud Productivity, Device and Deployment, Enterprise Mobility Management, Hosting, Intelligent Systems, Midmarket Solution Provider, Small and Midmarket Cloud Solutions, Software Assets Management si Volume Licensing, precum si 6 la nivel Silver: Application Development, Communications, Cloud Platform, Data Analytics, Datacenter si Data Platform.


BRINEL a fost fondata in 1991 in Cluj-Napoca si reprezinta in prezent unul dintre principalii furnizori romani de solutii si servicii IT&C integrate, construite pe platforme multi-vendor convergente.


Cu o echipa de 160 de specialisti, localizati in 4 importante centre din tara: Cluj-Napoca, Bucuresti, Sibiu, Oradea, BRINEL este aproape de clienti si ofera solutii IT&C complete, prin parteneriate cu liderii IT la nivel mondial.


Printre clientii BRINEL se numara: Banca Transilvania, Mol Romania, Farmec, Emerson, Kronospan, HolzindustrieSchweighofer, IRUM Reghin, Polaris Medical, Autonet, Bitdefender, Friesland Campoina, DeLonghi, Betfairdar si institutii publice, locale si centrale, precum si universitati de prim rang.
 

Autori

foto
NET BRINEL SA