loader
BRAVO EUROPA a sustinut Habitat for Humanity Romania cu acoperisuri in valoare de 40.000 de euro

BRAVO EUROPA a sustinut Habitat for Humanity Romania cu acoperisuri in valoare de 40.000 de euro

BRAVO EUROPA a alocat un buget de 40.000 de euro pentru a sustine initiativa Habitat for Humanity – Big Build.

BRAVO EUROPA, producator si distribuitor specializat in solutii metalice de acoperire si placare, a sustinut cel mai mare eveniment de constructie accelerata din Europa – Big Build, din cadrul Habitat for Humanity. In perioada 2 si 6 octombrie, pe santierul din cartierul Izvoare, din Bacau, o echipa de specialisti a grupului de companii a lucrat pentru a finaliza cele 36 de case. Acestia au facut posibila o viata mai buna pentru 117 parinti si copii, din 36 de familii cu venituri reduse, care vor avea la dispozitie locuinte moderne si calduroase.


Grupul de companii BRAVO EUROPA, care sustine de peste 10 ani proiectele de responsabilitate sociala si nevoile societatii din tarile in care activeaza, a alocat initiativei de anul acesta a Habitat of Humanity – Big Build, un buget de 40.000 de euro, pentru asigurarea invelitorilor tuturor locuintelor.


“In esenta, orice activitate economica are la baza o serie de necesitati sociale si umane. Din acest motiv, noi consideram ca este de datoria fiecarei companii de succes sa contribuie, in masura resurselor de care dispune, la sustinerea si dezvoltarea societatii. Sustinerea proiectelor de tip CSR reprezinta una dintre principalele valori ale culturii organizationale BRAVO EUROPA care va continua sa investeasca in acestea pe termen lung. Sustinerea societatii si a nevoilor acesteia reprezinta una dintre cele trei directii de implicare vizate de politica de responsabilitate sociala a grupului.” a declarat Adrian Minuta, CEO BRAVO EUROPA.


In total, au fost utilizati peste 3.600 de metri patrati de tigla metalica Bel Profile Classic, produsele avand o durata estimata de viata de 80 de ani si o garantie de 20 ani.


Inca de la inceputul proiectului compania a sustinut aceasta initiativa cu materialele necesare realizarii acoperisurilor si furnizarea de asistenta tehnica necesara finalizarii proiectului. In total, in cadrul proiectului au fost implicate 10 persoane din cadrul echipei BRAVO. In cele 5 zile, au fost construite, sub indrumarea tuturor celor 100 de specialisti in constructii, 36 de case cu 2 si cu 3 camere, in regim duplex, triplex si cvadruplex.

Autori