loader
Allianz-Tiriac electrifica asigurarile: primul produs auto complet creat pentru masinile electrice

Allianz-Tiriac electrifica asigurarile: primul produs auto complet creat pentru masinile electrice

Allianz-Tiriac, unul dintre cei mai mari asiguratori din Romania, a dezvoltat primul produs de asigurare auto complet (asigurarea RCA si Casco), destinat autoturismelor electrice si hybrid plug-in

• Asigurarea include acoperiri si clauze speciale pentru autoturismele electrice

• Una din cinci masini electrice din Romania era deja asigurata la Allianz-Tiriac, la finalul lui 2021

• Numarul autoturismelor electrice va creste de peste 6 ori pana in 2025, conform estimarilor

Allianz-Tiriac, unul dintre cei mai mari asiguratori din Romania, a dezvoltat primul produs de asigurare auto complet (asigurarea RCA si Casco), destinat autoturismelor electrice si hybrid plug-in.

Asigurarea My Electric Car este disponibila in 4 pachete si ofera, in functie de pachetul selectat, acoperire pentru:

• bateria electrica in caz de accident, incendiu, furt sau avarii accidentale

• echipamentele de incarcare: cablurile de incarcare, wallbox-ul (incarcatorul) si adaptoarele pot fi asigurate in caz de furt, incendiu, explozie si avarii accidentale

• asistenta rutiera in cazul descarcarii bateriei: incarcare mobila, tractare, masina la schimb, transport pana la cea mai apropiata statie de incarcare, pentru continuarea calatoriei.

Proprietarii de autoturisme electrice au nevoi foarte specifice. Produsul nostru raspunde acestor cerinte si le permite sa faca cu incredere tranzitia catre vehicule sustenabile, cu asigurarea auto potrivita. La Allianz-Tiriac, vrem sa ii ajutam pe oameni sa fie confortabili cu trecerea la vehiculele electrice si sa reducem astfel impreuna impactul asupra mediului”, a declarat Marilena Barliga, Director Market Management si Comunicare in cadrul Allianz-Tiriac.

Asigurarea dedicata autoturismelor electrice poate fi achizitionata direct de pe allianztiriac.ro, in cateva minute, printr-un proces simplu, intuitiv, de cotare si cumparare, dar si prin intermediul partenerilor de distributie Allianz-Tiriac.

Notificarea daunelor se poate efectua online, pe allianztiriac.ro, iar prin intermediul serviciului Claims Tracker, ce poate fi accesat oricand de pe telefon, desktop sau tableta, clientii au acces la informatii si actualizari 24/7, in timp real, despre dosarul de dauna.

Autoturismele electrice si hybrid au ajuns sa reprezinte 20% din inmatricularile totale din Romania. Estimarile Allianz-Tiriac arata ca pana in 2025 piata autoturismelor electrice va creste de peste 6 ori. La finalul anului 2021, una din cinci masini electrice era deja asigurata la Allianz-Tiriac.

Despre Allianz-Tiriac Asigurari

Allianz-Tiriac este parte a grupului german Allianz, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare si asigurari si cel mai valoros brand de asigurari din lume, potrivit celei mai recente evaluari Interbrand. In Romania, compania se bucura de stabilitate financiara si de increderea clientilor de peste 28 de ani. Rolul nostru este sa fim alaturi de oameni, sa le aratam cum sa isi gestioneze neprevazutul din viata lor si sa ii indrumam, astfel incat sa-si poata pastra si imbunatati calitatea vietii, a comunitatilor din care fac parte sau afacerea. Succesul Allianz-Tiriac este dat de echipa de peste 3.500 de profesionisti care se afla in spatele fiecarei reusite a companiei.

Responsabilitatea, cooperarea, integritatea si increderea sunt valorile care ne definesc.

Autori

foto
ALLIANZ - TIRIAC ASIGURARI SA